Tak samo jak Karate Kidnie chce mi się wierzyć, bo to typowa robota dla RCP
Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
goście jego pokroju nie biorą mniej niż 5-6 mln za duże filmy.
NO CD = NO SALE
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Do spidermana ma robić no kto ? tak tak nie kto inny. Harry Gregson-Williams
.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
-
Mefisto
Jesus, tylko nie Horner - znowu będzie 4nutowiec za główny temat. W sumie reżyser ten pracował już z Danną, więc kto wie...?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Sorry Totoro, ale akurat od Danny wolałbym Hornera. Jasne, że będzie czteronutowiec, jasne, że będą powtórzenia i kopiowanie samego siebie, ale pewnie będzie się tego dobrze słuchało, jak 80% dyskografii Hornera. Jestem na tak, za Jamesem. Chociaż w sumie Spider-Man to jeden z tych komiksowych bohaterów, za którym nie przepadam, więc i dla mnie spokojnie może Rahman skomponować do niego muzykę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
edit, z tej rozmowy wynika jasno , że Horner będzie to robił i całe szczęście
.
Choć tak jak mówiłem HGW był brany pod uwagę wcześniej, ale nic nie mówiłem, żeby was nie straszyć
.
Choć tak jak mówiłem HGW był brany pod uwagę wcześniej, ale nic nie mówiłem, żeby was nie straszyć
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
nic nie wynika, poza tym że to tylko rozmowy. weź pod uwagę że jakby pojawiły się wywiady z inzynierami Hansa, JNH czy kogoś innego, to każdy z nich też powie że rozmowy są prowadzonebladerunner22 pisze:edit, z tej rozmowy wynika jasno , że Horner będzie to robił i całe szczęście.
NO CD = NO SALE
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Adam pisze:nic nie wynika, poza tym że to tylko rozmowy. weź pod uwagę że jakby pojawiły się wywiady z inzynierami Hansa, JNH czy kogoś innego, to każdy z nich też powie że rozmowy są prowadzonebladerunner22 pisze:edit, z tej rozmowy wynika jasno , że Horner będzie to robił i całe szczęście.
- bo tam jest normalny casting przy tego typu produkcjach, kto da więcej, kto weźmie mniej i gadają z wieloma.
Horner ma to robić , to będzie fajne ! Hans, HGW i JNH niech spadają na bananowiec !
Oni Mieli już swoje szanse i nie wykorzystali ich w pełni
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Żeby znów go rejectowali jak w HulkuW sumie reżyser ten pracował już z Danną, więc kto wie...?
-
Mefisto
w sumie pomysł niegłupiWawrzyniec pisze:więc i dla mnie spokojnie może Rahman skomponować do niego muzykę.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A właśnie co się dzieje z Hindusem, gdyż dawno (i na szczęście) nic o nim nie słyszałem?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Na szczęście nic nie słyszałeś, na szczęście jednak pytasz, co się z nim dzieje. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
taaa hipokryta Wawrzek 
hindusek dlatego zniknął (sam bym zniknął na jego miejscu do czegoś takiego) bo robi takie coś:
http://muzyka.dziennik.pl/artykuly/3564 ... emika.html
hindusek dlatego zniknął (sam bym zniknął na jego miejscu do czegoś takiego) bo robi takie coś:
http://muzyka.dziennik.pl/artykuly/3564 ... emika.html
NO CD = NO SALE
-
hp_gof