bo to płyta oryginalna tylko wykonania są podróbami. widziałem to cd dawno u mnie w media za 19,90.bladerunner22 pisze:o pierdolnę zaraz , widzicie ten znaczek ZAIKSU na pudełku?
Mam nadzieję, że popełni jeszcze jakiś soundtrack. Po ostatnim Alexandrze zostawił bardzo pozytywne wrażenie.DanielosVK pisze:Sorry, bro, ale ja porzuciłem jakiekolwiek nadzieje, że Vangelis się jeszcze w świecie muzycznym odezwie. I tak też niestety wynika z wywiadu, że się nie odezwie. Komponuje muzykę codziennie, ale nie chce mu się jej wydawać i nie ma takiej potrzeby. Szkoda. Tak czy siak wywiad naprawdę ładny i warto go przeczytać, mimo, że Vangelis nic nowego dla siebie tam nie mówi. Ale dobrze widzieć, że Vangelis ma się dobrze i cieszy się życiem.
A oglądałeś cały wywiad? Vangelis zdaje się być szczęśliwy i cieszyć się życiem, które mu zostało. I nie wiem co masz z tymi głębszymi - Goldenthal był wyraźnie wstawiony podczas wywiadu, Vangelis przecież nie był.Adam pisze:czy ma się dobrze to nie wiem, chyba po paru głebszych