Koniec FSM!
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Re: Koniec FSM!
Jak znowu zacznę 'grzebać' w sieci i coś trafię, to dam znać, bo na razie na 'zimówki' odkładam i nie w głowie mi płytybladerunner22 pisze:
jak znasz jakieś promocje dobre to daj znać, ok ?!

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jak znowu zacznę 'grzebać' w sieci i coś trafię, to dam znać, bo na razie na 'zimówki' odkładam i nie w głowie mi płytybladerunner22 pisze:
jak znasz jakieś promocje dobre to daj znać, ok ?!
Bez auta jak bez ręki dzisiaj.....
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Się okaże jak przyjdą. Nie zwracaj tak szybko.Adam pisze:aha - jak folie to zwracam honor.

Daj znać, gdy Lotry będą po 16Ł.nadszyszkownik Kilkujadek pisze: Jak znowu zacznę 'grzebać' w sieci i coś trafię, to dam znać, bo na razie na 'zimówki' odkładam i nie w głowie mi płyty

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Bucholc ja mam do sprzedania LOTR complete tylko ze ciut box naderwany ale płyty lustro. Zainteresowany? 

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Bez żartów. Z czym do ludzi. Tylko folia. I jeszcze box naderwany? Come on..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I boxa kumpel tez naprawi?
Poza tym oni nie mają foliarki, tylko zgrzewarkę.

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Adam pisze:Bladu wal na priv to Ci zafoliujemam kumpla w media
no podobno to można zrobić tak, że się człek może nie zorientować . Jak oni to robią, bo chyba nie taką zwyczajną folią ? do foliowania

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Kto się zna, ten się pozna.bladerunner22 pisze:no podobno to można zrobić tak, że się człek może nie zorientować.

Zwykła folia ordynarnie sklejona. Nad gazem mi lepiej wychodzi.Jak oni to robią, bo chyba nie taką zwyczajną folią ? do foliowania

a myślisz że ten box to jak jest zapakowany?

#FUCKVINYL
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
no taką folią to i ja bym zafoliował 

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Lukas tak bardzo chciał upowszechniać swoją wizję doskonałych "vintage" scorów, że tłoczył ich sporo więcej niż powinien (i na ile miał licencjęBucholc Krok pisze:Rozpuścili klientelę promocjami i ludzie przestali kupować w oczekiwaniu na obniżki. Następna będzie Lala.Wraith pisze:Spójrzcie sobie na ich katalog - mało co się wyprzedało w całości.

A propos wydań, to niedługo Kendall ogłosi kilka tytułów, które zostaną skasowane. A odnośnie ostatnich 10 tytułów, to na pożegnanie powinien ponownie wydać Płonący Wieżowiec...

Przynajmniej jest stabilny w tym co robi(ł). Inaczej niż Fejk, który zmienił ostatnio zdanie odnośnie dotłoczeń o 180 stopni, za co go absolutnie nie winię (bo będzie łatwiej kupić ulubioną muzykę

Paska nie ma, ale folia nie jest zwykła, tylko ta grubsza... MM pewnie takiej nie ma...Adam pisze:a myślisz że ten box to jak jest zapakowany?w folie z paskiem do otwierania?

Ostatnio zmieniony pn wrz 12, 2011 22:04 pm przez Althazan, łącznie zmieniany 1 raz.
ale te duże boxy są tak zgrzewane po prostu na całym świeciebladerunner22 pisze:no taką folią to i ja bym zafoliował

#FUCKVINYL
ja miałem moha zwykła cieniuteńką folią zgrzanego, tylko że dwa razy i dlatego robiło wrażenie grubejAlthazan pisze:Paska nie ma, ale folia nie jest zwykła, tylko ta grubsza... MM pewnie takiej nie ma...

#FUCKVINYL