LA-LA LAND - 2011 ROK - PLANY WYDAWNICZE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: LA-LA LAND - 2011 ROK - PLANY WYDAWNICZE
Kupy byś nie kupował, ale kasy nima.Wawrzyniec pisze:Ale z zakupów u Adama jestem bardzo zadowolony.

Ostatnio zmieniony czw wrz 08, 2011 19:29 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Ja też nie sram, ale na Williamsa zawsze znajdę kasiorę. Widzisz ja też jeszcze mam zaległości i Incepcji nie kupiłem, a muszę ją miećWawrzyniec pisze:Gdybym za przeproszeniem srał pieniędzmi i to bilonami, a nie monetami, to może bym do ładnej kolekcji kupiłAle jako, że nie sram, to niestety aktualna sytuacja finansowa każe mi się wstrzymać na razie z płytowymi zakupami. Zwłaszcza, że muszę oszczędzać na 2 nowe Williamsy pod koniec roku i 1 Zimmera.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O z tym akurat nie powinno być problemu, gdyż jest to dość popularny score i naprawdę w okazyjnych cenach można znaleźć.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
tak samo będzie z grudniowymi Williamsami i Szerlokiem 2, wiedź nie wiem po co masz na nie zbierać jak pół roku po premierze będą po 28 zł jak teraz IncepcjaWawrzyniec pisze:O z tym akurat nie powinno być problemu, gdyż jest to dość popularny score i naprawdę w okazyjnych cenach można znaleźć.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Są płyty, które po prostu muszę mieć od zaraz i nie mogę tyle czekać aż cena spadnie. Jestem bardziej miłośnikiem muzyki filmowej niż kolekcjonerem, który liczy, że z płytą jak z winem im starsza tym lepsza itd. Zresztą nawet jak teraz widzę płyty z "Inception" po 5 Euro to nie żałuję, ani chwili tych wydanych 60 złotych.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale muaddib woli chyba "żółte"?Wawrzyniec pisze:O z tym akurat nie powinno być problemu, gdyż jest to dość popularny score i naprawdę w okazyjnych cenach można znaleźć.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Taka sama jak bootlega, tylko kolorowa - failAlthazan pisze:Okładka do 1941, mnie się podoba:
http://muzykafilmowa.pl/recenzja,12,1941.htmlMarek Łach pisze:Całkiem spoczko.Orientuje się ktoś (bo ja filmu za cholerę nie pamiętam), czy ten score ma coś interesującego poza marszem?

Amen, kurwa!Adam Krysiński pisze:ja. Kamen to Kamen

Pewnie za chwilę Chińczycy nas zaatakują scorem do "1911 Revolution: Fall Of The Last Empire".Tomasz Goska pisze:1941, 1920... Sporo historii w tym roku na dwóch płytach się wydaje :]Althazan pisze:La-La ogłosiła, że 1941 2CD zostanie wydane 27 września
Jackie Chan na epicką skalę:
http://www.1911movie.com/
W najbliższym rzucie La-La wyda:
Elmer Bernstein - TRADING PLACES

Elmer Bernstein - TRADING PLACES

Posted: Oct 6, 2011 - 9:30 PM
By: La La Land Records (Member)
I'm pretty stoked with our FINAL FOUR for Black Friday this year. As a matter of fact, we are wrapping all 4 up as I type. We kind of have two "themes" going this year -- Titles 1 and 2 = Theme A -- Titles 3 and 4 = Theme B.
In the meantime, we have some more great titles to unleash in the next few weeks starting with Trading Places on Tuesday.
See y'all back here then!
MV
czyżby aż cztery zgniatacze?

By: La La Land Records (Member)
I'm pretty stoked with our FINAL FOUR for Black Friday this year. As a matter of fact, we are wrapping all 4 up as I type. We kind of have two "themes" going this year -- Titles 1 and 2 = Theme A -- Titles 3 and 4 = Theme B.
In the meantime, we have some more great titles to unleash in the next few weeks starting with Trading Places on Tuesday.
See y'all back here then!
MV
czyżby aż cztery zgniatacze?

#FUCKVINYL
Do końca roku powinny być jeszcze:Adam pisze:czyżby aż cztery zgniatacze?![]()
Elfman
Howard
Kamen
Portman
Chyba, że Portman wypadnie, bo coś MV wspominał o kasacji "The Storyteller", albo coś się przesunęło na 2012...
Ale być może będzie jeszcze np.:
FLATLINERS / FALLING DOWN (Howard)
DIE HARD albo ROBIN HOOD: PRINCE OF THIEVES (Kamen)
PLANET OF THE APES (Elfman)
HOOK (Williams)
A czekamy jeszcze na:
BATMAN FOREVER (Goldenthal) - październik?
THE FALL OF THE ROMAN EMPIRE (Tiomkin)
SPACE: ABOVE AND BEYOND (Walker)
UNCHARTED 3 (Edmonson) - 3000 - 15 listopad
TRADING PLACES (Bernstein) - 11 październik
Jeszcze Young coś wspominał, że zostanie wydany jego score "JENNIFER 8"...
Nowy avatar MV:

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Secret of Monkey Island?!