A to najmocniej przepraszam, tylko ja już sam czasami gubię się co jest na serio, a co na żartyŁukasz Wudarski pisze:Wawrzyniec, toż to żarty były. A wywiad jest jednym z najciekawszych jakie dane mi było ostatnio czytać (bo oprócz luźnych pytań jest kilka bardzo ciekawych pytań, które sam bym z chęcią Hansowi zadał... )
Hans Zimmer - Sherlock Holmes
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czy ja wiemAdam Krysiński pisze:bo to naprawdę fajny wywiad, ale Hansu niektóre texty pod publiczkę mógłby darować i tyle..
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... sc&start=0
Przy czym zaznaczam, że herbaty nie słodzę, nigdy!
Oczywiście można się doszukiwać drugiego dna, w takich komentarzach, ale czy to ma sens? Przecież chyba nie powiedział tych słów mając jakiś interes co do tych kompozytorów?
To tak samo jak ja zagłosowałem na Kopera
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Zasłużył, zasłużył i wszyscy to wiemy, ale wygrać nie wygrał.... To taka sprawiedliwość jak z nominacjami (nie tylko tegorocznymi) do Oskarów...Wawrzyniec pisze: To tak samo jak ja zagłosowałem na KoperaNie miałem w tym żadnego interesu, ani też nie liczyłem po cichu, że nagle Koper zmieni swe poglądy i powie "Wawrzyniec myliłem się co do Zimmera i RCP"
Po prostu zagłosowałem, gdyż uważałem i uważam, że Koper na ten głos zasłużył. Nie obeszło się jednak bez słodzenia na końcu
![]()
Why So Serious !?
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
-
bladerunner
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +