Bucholc Krok pisze:Może pan Adam?

pan Adam (oł gasz) wklepuje tylko wtedy, gdy w pracy znajdzie chwilę i przede wszystkim, tylko to co jest bliskie sercu czy upodobaniom do wklepania

Poza tym dodawanie tracklist/coverów do np. takich wydań-zgniataczy (np. BTTF 2CD

) czasem może się przydać, bo ktoś kliknie na twój profil, a jeśli masz jak ja, nieukryte dane (bo po co?), czasem można fajne kontakty załapać, bo jakiś jankes zobaczy u mnie jakiegoś Lorenca a dla niego to holy grail i mi napisze czy nie mam innej sztuki. Potem się takiemu delikwentowi odpisuje że mam za 50$ i git majonez

A tak serio - dodawanie coverów/utworów przekłada się chyba na obsługę na SC, od roku zauważyłem że zdecydowanie szybciej mnie obsługują, bo od tegoż czasu staram się dużo i wydatnie działać, na ile czas mi pozwoli.
Ostatnio zrobiłem duży upload dyskografii Iwashiro (plyty, covery, tracklisty), która troszkę za wcześnie przed mikołajem mi przyszła - ehh ta poczta nigdy nie przyśle wtedy kiedy jest potrzebna
Co do nowego LaLandu to mnie nic nie interesuje, ale traklistę Fugitive 2CD mogłem Althazan'owi sprzątnąć, nie chciało mi się

Howard mnie nie kręci

.. Nie bić