Amen. Prawda taka Wawrzyn że byś lepiej wyszedł na tym jakbyś pisał na FMKoper pisze:Amen. Mystery Epic Fail. Jeszcze tylko brakuje by się dopisał do KMF i jeździł na te ich popijawy.Adam Krysiński pisze:no epic fail że sie ujawnił![]()
Prawie jak ten kwiat młodzieży polskiej ze strony fanek BieberaWawrzyniec pisze:Ale mógłbyś jakoś pogratulować, że kwiat polskiej myśli soundtrackowej, gromadzi się na muzykafilmowa.pl![]()
EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
Re: EPIC FAIL! :D
NO CD = NO SALE
						- Paweł Stroiński
 - Ridley Scott
 - Kontakt:

Tylko że wtedy nie pozwoliłbym mu napisać Incepcji, bo tego tekstu bym za nic nie oddał 

sądzę że by to przebolał 
 zresztą co za problem dać dwie pod sobą u nas niejedna tak jest 

NO CD = NO SALE
						- bladerunner22
 - Zdobywca Oscara

Epic Fail dlatego, że Myster napisał to cichaczem i się nie pochwalił a nie dlatego, że recka słaba czy cuś.. Zresztą kim ja kurwa jestem, żeby oceniać czy recenzja jest dobra czy nie...
.
Sam Kiedyś przez dosłownie chwilę miałem ochotę trochę poskrobać, ale mnie odrzuciła jedna rzecz od pisania. Brak wiedzy w gruncie rzeczy a zwłaszcza znajomości aspektów technicznych w muzyce( kiedyś ogarniałem nuty, ale to trochę za mało
 ),  bez których ani rusz jak by nie patrzeć..

Sam Kiedyś przez dosłownie chwilę miałem ochotę trochę poskrobać, ale mnie odrzuciła jedna rzecz od pisania. Brak wiedzy w gruncie rzeczy a zwłaszcza znajomości aspektów technicznych w muzyce( kiedyś ogarniałem nuty, ale to trochę za mało
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
						''Zabić Strach''
chyba żartujeszbladerunner22 pisze:Brak wiedzy w gruncie rzeczy a zwłaszcza znajomości aspektów technicznych w muzyce( kiedyś ogarniałem nuty, ale to trochę za mało), bez których ani rusz jak by nie patrzeć..
NO CD = NO SALE
						- 
				Mefisto

jak w każdym serwisie opisującym takoweż...Adam Krysiński pisze:płyty by były za frajer
- bladerunner22
 - Zdobywca Oscara

Mefisto ostatnio reaguje tylko na słowo : przelew, kasa, za darmo, darmo , za frajerMefisto pisze:jak w każdym serwisie opisującym takoweż...Adam Krysiński pisze:płyty by były za frajer
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
						''Zabić Strach''
Żadnym cichaczem, nie moja wina, że dodają tam codziennie po kilka recek i po dwóch dniach moja znikła już z pola widzenia. A sam się nie chwaliłem, bo wiedziałem, że ktoś tu zrobi to za mnie, tylko nie spodziewałem, że akurat w tym temacieEpic Fail dlatego, że Myster napisał to cichaczem i się nie pochwalił a nie dlatego, że recka słaba czy cuś.
Poleciałem na nowy layoutAdam Krysiński pisze:
a w sumie to dziwne że nie wysłałeś tego do FMzdradaaaaaaaaaaaa
- 
				Mefisto

Już nie - tzn. jeszcze trochę do przeniesienia zostało, ale będą już przenoszone pojedyńczo, co jakiś czas, więc nowości już teraz nieco dłużej postojąMystery Man pisze:Żadnym cichaczem, nie moja wina, że dodają tam codziennie po kilka recek i po dwóch dniach moja znikła już z pola widzenia.
- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

Ogłaszali na Pudelku. Ale kto czyta Pudelka?bladerunner22 pisze:Epic Fail dlatego, że Myster napisał to cichaczem i się nie pochwalił a nie dlatego, że recka słaba czy cuś..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
						- Wawrzyniec
 - Hans Zimmer
 - Kontakt:

Moja już zniknęłaMefisto pisze:Już nie - tzn. jeszcze trochę do przeniesienia zostało, ale będą już przenoszone pojedyńczo, co jakiś czas, więc nowości już teraz nieco dłużej postojąMystery Man pisze:Żadnym cichaczem, nie moja wina, że dodają tam codziennie po kilka recek i po dwóch dniach moja znikła już z pola widzenia.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
						- Koper
 - Ennio Morricone
 - Kontakt:

Nie róbcie już reklamy tej stronki o muzyce filmowej, na którą i tak pies z kulawą nogą nie zagląda. 
Wklejajcie jakieś śmieszne linki lepiej.

Wklejajcie jakieś śmieszne linki lepiej.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
						- Łukasz Wudarski
 - + Sergiusz Prokofiew +
 - Kontakt:

Masz śmieszny filmik....
Uwaga podoba się po trzech/czterech piwach, lub po dwóch blantach
http://www.youtube.com/watch?v=5At8K18C8uA

Uwaga podoba się po trzech/czterech piwach, lub po dwóch blantach
http://www.youtube.com/watch?v=5At8K18C8uA
Why So Serious !?