Michael Giacchino
Re: MICHAEL GIACCHINO
widać jego żona wykazuje się kompletną indolencją twórczą bo dawno by na to wpadł
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja myślę, że Hans jej nie pozwala bo by się okazało, że lepiej od niego komponuje i dopiero by było
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ha, a może reszta rodziny Zimmera wykazuje inne zdolności. Np. jedna z jego córek zajmuje się fotografią. O czym zresztą już wspominałem, ale Marek chyba ten post wykasował.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
- ta??
Mogłaby grać w horrorach
Desplatówna fajniejsza
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak, to chyba jest Zoe. A w ogóle co się czepiasz, ładna dziewczyna. Ma taką niestandardową i intrygującą urodę.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Zoe jest akurat modelką.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Figura i wzrost wskazują na modelkę. Ale chyba fotografią też się zajmuje. Przynajmniej tak sądziłem, widząc tę stronę: http://www.zoezimmer.com/#!__home. I zdjęcia jej autorstwa. Wiele w stylu Helmuta Newtona.
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Jizza ale ona chuda... Anoreksja pełną gębą. Już widać że u Zimmerów na chleb nie mają, bo Hans wszystko na pizdryki wydaje, a dzieci potem głodują...
Why So Serious !?
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Wygląda jak wyjęta z filmów Burtona
To jeszcze żona Suzanne do kompletu Tylko u licha, czemu wklejamy rodzinę Zimmera w temacie Giacchino?!
Hmmmmm, nie wiem do kogo ta Zoe jest podobna... Może do Zanelliego? Może panowie dzielą się nie tylko pracą No nie, jestem okropny
Hmmmmm, nie wiem do kogo ta Zoe jest podobna... Może do Zanelliego? Może panowie dzielą się nie tylko pracą No nie, jestem okropny
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Hans to pewnie jak ten sknerus, który podczas kolacji stawiał na stole śledzia nabitego na drut i pozwalał żonie oraz dzieciom pocierać suchym chlebem o tego śledzia, a po takim "posiłku" zabierał go do alkierza i sam wpieprzał.
(Niekóre fakty mogły mi się pomylić, bo dawno tego nie oglądałem)
A co do modelki "pani Śmierć" to Buzkówna lepsza!
(Niekóre fakty mogły mi się pomylić, bo dawno tego nie oglądałem)
A co do modelki "pani Śmierć" to Buzkówna lepsza!
Do Desplata.hp_gof pisze:nie wiem do kogo ta Zoe jest podobna... Może do Zanelliego?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Żonę to Hans ma jednak lepszą od Desplata, chociaż obie niezbyt mi do gustu przypadły.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Żona Hansa faktycznie lepsza.
A na tej fotce to siostra G. a nie matka?
A na tej fotce to siostra G. a nie matka?
Ostatnio zmieniony ndz sie 28, 2011 15:26 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy