Summer 2011
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: Summer 2011
Letting Go. 

A tyle było narzekaniaLetting Go.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie słyszałem żadnej z tych ścieżek. Najszybciej to nastąpi w drugiej połowie dakady (może poza HP).czoug pisze:Bucholc, C&A to twoja sprawka?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Akurat jeden kawałek z Super 8 powinien Ci przypaść do gustuBucholc Krok pisze:Nie słyszałem żadnej z tych ścieżek. Najszybciej to nastąpi w drugiej połowie dakady (może poza HP).

http://www.youtube.com/watch?v=4lZgM26k2ck
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No, fajny. Może szybciej przesłucham całość, skoro już ktoś wrzucił na YT. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
To tylko jeden taki kawałek, reszta jest już "normalna"Bucholc Krok pisze:No, fajny. Może szybciej przesłucham całość, skoro już ktoś wrzucił na YT.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No to odkładam na później. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Miałem na początku trochę wyrzuty sumienia względem "Super 8", że zagłosowałem jednak na "Priesta". I nie ukrywam, że brałem nawet "Pottera" Desplata pod uwagę
Ale patrząc, jak pięknie "Super 8" prowadzi to wyrzuty przepadły i cieszę się, że pomogłem "Priestowi" zająć godziwą pozycję. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Przypominam, że dziś ostatni dzień głosowania
Widzę, że przez to, że S8 prowadzi, już straciło 2 głosy, ech Ci wyborcy

Widzę, że przez to, że S8 prowadzi, już straciło 2 głosy, ech Ci wyborcy

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
W tym przypadku nie liczy się rozmiar wygranej, tylko sam fakt, chyba? 

Podsumowując ankietę.
Najlepszym scorem wakacji został bezkonkurencyjnie:
SUPER 8 - 9 głosów
Drugie i trzecie miejsce przypadło dla "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2" i "Priest", które zdobyły po 3 głosy.
To by było na tyle, dziękuję
Najlepszym scorem wakacji został bezkonkurencyjnie:
SUPER 8 - 9 głosów
Drugie i trzecie miejsce przypadło dla "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2" i "Priest", które zdobyły po 3 głosy.
To by było na tyle, dziękuję

ludzie i tak w przypadku S8 głosowali głownie ze względu na sentymentalny film
bo cd jest zrypane na maksa.

#FUCKVINYL
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Adam Krysiński pisze:ludzie i tak w przypadku S8 głosowali głownie ze względu na sentymentalny filmbo cd jest zrypane na maksa.
Townson i ta jego cała wytwórnia Varese to partoli 80% wydań akurat wszystko od SMOKA

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ciekawe na co mieli głosować?Adam Krysiński pisze:ludzie i tak w przypadku S8 głosowali głownie ze względu na sentymentalny filmbo cd jest zrypane na maksa.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński