Znając twój za pan brat z ubiegłoroczną muzyką filmową, to może lepiej, że tak się stałoBucholc Krok pisze:odkładałem głosowanie na końcówkę aż o nim zapomniałem.

Ankieta bardzo mi się podobała, fajna zabawaMystery Man pisze:Nie szkodzi, ważne, że Ci się podobała
"Ilu ludzi, tyle gustów i nikomu z osobna nigdy nie dogodzisz, więc poszczególne nominacje mogą wielu wydać się nie za dobre, ale to tylko mój subiektywny przekrój obecnego roku, mimo, iż starałem się być jak najbardziej obiektywny"
Głosowałem na Agorę, niestety tych 2 prac nie znam.I. Dramat:
3. Agora - Dario Marianelli (8 )
Epic win Zimmera ale w sumie nie było tutaj dużej konkurencjiII. Akcja:
1. Angels & Demons - Hans Zimmer (25)
Dla mnie to była walka pomiędzy T2 a Star Trekiem, lecz ostatecznie zagłosowałem na to pierwsze (zaraz forumowicze mnie zjedzą)III. Sci-FI:
1. Moon - Clint Mansell (24)
2. Star Trek - Michael Giacchino (21)
3. Transformers - Revenge Of The Fallen - Steve Jablonsky (10)
Desplat jak najbardziej zasłużył na wygraną imoIV. Komedia/Obyczajowy:
1. Julie i Julia - Alexandre Desplat (20)
2. Informant! - Marvin Hamlisch (19)
3. Le Petit Nicolas - Klaus Badelt (16)
Tu też dużej konkurencji nie było.V Animacja:
1. Up - Michael Giacchino (29)
No baVI. Przygodowy/Fantasy:
1. Avatar - James Horner (46)
Szczerze mówiąc miałem nadzieję że Lost wygra, fajny score.IX. Serial:
1. Battlestar Galactica: Season 4 - Bear McCreary (24)
2. Lost: Season 4 - Michael Giacchino(18 )
Niestety nic dodać, nic ująćX. Rozczarowanie:
1. X-Men Origins Wolverine - Harry Gregson-Williams (19)
(13)
WiadomoXI. End Credits:
1. Star Trek - Michael Giacchino (19)
XII. Najfajniejszy Utwór:
1. War - Avatar - James Horner (14)
Yay!XIV. Soundtrack Roku 2009:
1. Avatar - James Horner (29)
Wszystkie 3 score-y (+ Prince) zapowiadają się bardzo ciekawie.XV. Score 2010:
1. The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (Arnold) (14)
2. Alice in Wonderland (Elfman) (13)
3. The Last Airbender (Newton Howard) (11)
Soraja zawód roku?! No ale w sumie jak Ktoś globa i oskara chce dawać Sherlockowi i TRanom 2 ....Wawrzyniec pisze:Tak się domyślałem, że o ten soundtrack chodzi. Rzeczywiście brakowało mi go na liście wśród "zawodów roku".Bucholc Krok pisze:The Stoning of Soraya M. Debneya. Płyta wyszła w zeszłym roku w liczbie 2000 sztuk. Oczywiście już się sprzedała..
Właściwie to chciałem to już dawno, powiedzieć, tylko jakoś dusiłem to w sobie, obawiałem się reakcji. Ale w końcu sobie pomyślałem, że i tak mam już do dawna przerąbane, więc gorzej być nie może. Zawieść się można na czymś wobec czego ma się jakieś wielkie oczekiwania itd. Potem co słyszałem o tym soudtracku, między też innymi od Ciebie to spodziewałem się naprawdę czegoś wielkiego. A niestety muzyka ta mnie strasznie umęczyła i ogólnie mi się nie spodobała, a skoro tak jest to dlaczego mam pisać, że jest inaczej, lub milcząco przytakiwać głową. No cóż.Adam Krysiński pisze:[Soraja zawód roku?!
Doskonale! Zresztą tutaj to wcale nie musiałem się długo zastanawiać. Epic, epic winEle pisze:Epic win Zimmera ale w sumie nie było tutaj dużej konkurencjiII. Akcja:
1. Angels & Demons - Hans Zimmer (25)
Jak już to nas zjedząEle pisze:Dla mnie to była walka pomiędzy T2 a Star Trekiem, lecz ostatecznie zagłosowałem na to pierwsze (zaraz forumowicze mnie zjedzą)III. Sci-FI:
1. Moon - Clint Mansell (24)
2. Star Trek - Michael Giacchino (21)
3. Transformers - Revenge Of The Fallen - Steve Jablonsky (10)
"No ba" do kwadratuEle pisze:Tu też dużej konkurencji nie było.V Animacja:
1. Up - Michael Giacchino (29)
No baVI. Przygodowy/Fantasy:
1. Avatar - James Horner (46)
Ja chyba wolę seriale kostiumoweEle pisze:Szczerze mówiąc miałem nadzieję że Lost wygra, fajny score.IX. Serial:
1. Battlestar Galactica: Season 4 - Bear McCreary (24)
2. Lost: Season 4 - Michael Giacchino(18 )
Ja rzutem monetą i po części też głosem serca (trochę to ckliwie brzmi) zagłosowalem jednak na "160 BPM". Ale i "War" jest genialne. Dla mnie remis genialności między tymi utworami.Ele pisze:XII. Najfajniejszy Utwór:
1. War - Avatar - James Horner (14)
War for the win, ale miło że 160 tak wysoko
Oh Yeah!Ele pisze:Yay!XIV. Soundtrack Roku 2009:
1. Avatar - James Horner (29)
Ele pisze:Wszystkie 3 score-y (+ Prince) zapowiadają się bardzo ciekawie.XV. Score 2010:
1. The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (Arnold) (14)
2. Alice in Wonderland (Elfman) (13)
3. The Last Airbender (Newton Howard) (11)
Ele pisze:Btw. powinno być BPM, a nie BMP.