Super 8 - Michael Giacchino
Re: Super 8 - Michael Giacchino
Fast Five jest, wchodzi jak w masło
z Battle La jest gorzej, tu pełna zgoda, tyle że tutaj chodzi o złe rozmieszczeni utworów a nie o ich montaż. a w S8 spartolili i to i szatkowanie.

#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Problem z S8 nie leży w krótkich utworach, bo niektóre z nich są bardzo, bardzo ciekawe - problematyczne jest raczej to, jak dużo scoru upchnięto na płycie. Ale jak Myster pisał już wcześniej, ma to ten plus, że fajnie widać, jak wszystko się rozwija i dąży do kulminacji. Silvestri nie ma startu pod tym względem.Mystery Man pisze:To gadanie o trackliście S8 robi się już powoli nudne, z początku mi przeszkadzało, ale teraz to mi tam rybka. Dla mnie również ciężej wchodzi Kapitan, a jeśli chodzi o wydania, to w tym roku i tak nikt nie zawstydzi Tylera, którego Battle LA i Fast Five mimo dobrej muzy, są za jednym razem nie do pokonania...
Wracając do cameo to nic dziwnego, że nikt go nie zauważył
"it's the scene when Jack talks w Sheriff Pruitt in the police station - you just see my head go by three times"

"it's the scene when Jack talks w Sheriff Pruitt in the police station - you just see my head go by three times"
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tyle samo dał Captainowi Ameryce 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Może wszystko mu się podoba i już.
Czekamy na reckę nowego Conana 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Miałem na myśli Broxtona ale na Turka również czekamy. Jak da więcej niż 1 na płycie to fail 

Super 8 scoring session
http://www.scoringsessions.com/news/228/
http://www.scoringsessions.com/news/228/
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A skąd on wiedział, która tam ma dzieci?Michael Giacchino gives flowers to the ladies in the orchestra on Mother's Day

Ponoć tam wszyscy się znają, niemal jak jedna wielka rodzinaA skąd on wiedział, która tam ma dzieci?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: