Tyler Bates - Conan
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Tyler Bates - Conan
Wojciechu - dobry opis

Henry VAdam Krysiński pisze:ja sądzę że to będzie score na jakieś 2-2,5/5. na jedynke mało rzeczy zasługuje doprawdy.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
A nie "Henri IV", bo Henry V to akurat na 5 zasługujeKoper pisze:Henry VAdam Krysiński pisze:ja sądzę że to będzie score na jakieś 2-2,5/5. na jedynke mało rzeczy zasługuje doprawdy.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
O, sorry, zgubiłem "I" i zrobiłem psikusa Doyle'owi nieopatrznie
Ale wiadomo o który genialny score chodzi 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
nodobra
Heniu i Piraci 4 fakt - można się nad jedynką zastanawiać 

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Dziękuję, aczkolwiek przez limit 255 znaków musiałem przycinać, jak choleraKoper pisze:Wojciechu - dobry opis![]()

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wszyscy jeszcze cali i zdrowi, więc stąd wniosek że nie słuchali. 

Ja słuchałem Final Destination 5, niech teraz ktoś inny się poświęci 

Ja tam nie będę słuchał
Dopiero po seansie
Jadę w sobotę więc już niedługo 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jaki kamikadze 

Najbardziej obawiam się w jakiej wersji ten film będzie u nas w kinach i chyba do kina zadzwonię co by się zapytać. Jak dobrze wiemy ten film miał mieć PG R. Na stronie Multikina z kolei najpierw była informacja o 12+, teraz z kolei jest 15+. Boje się że film zostanie ocenzurowany i w takiej wersji trafi do naszych kin... Mam jednak nadzieję że nawet jeśli, to będą dwie wersje. Gdzie mogę się dowiedzieć tego? A co wy o tym sądzicie że jak to będzie ? Do dziś też nie ma żadnej informacji o tym żeby film miał być w IMAX...
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O proszę szykuje się wyprawa do kina. Bardzo fajnie, chociaż sam nie oczekuję po tym filmie za wiele to życzę udanego wypadu i powodzenia przy słuchaniu muzyki BatesaTurek pisze:Jadę w sobotę więc już niedługo

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Nudna i tandetna sieczka, jestem wręcz zirytowany i zniesmaczony jej poziomem, ani jeden fragment tej partytury mi się nie spodobał - zasłużone 1/5 i jeden z najgorzej spędzonych czasów ze scorem od dawien dawna, już "Robina" i "Clasha" słuchało się dużo lepiej, tam panowie mieli przynajmniej jakiś pomysł na ścieżkę, który jako tako zrealizowali, miało to przynajmniej ręce i nogi, tutaj mamy do czynienia z najzwyczajniejszą w świecie młócką.
Po klipach po cichu liczyłem, że przynajmniej otrze się to o poziom "God of War" i nawet tutaj się przeliczyłem, bo scorowi Batesowi naprawdę sporo brakuje i do tego.
http://www.youtube.com/watch?v=pQXNUq0H ... re=related
Po klipach po cichu liczyłem, że przynajmniej otrze się to o poziom "God of War" i nawet tutaj się przeliczyłem, bo scorowi Batesowi naprawdę sporo brakuje i do tego.
http://www.youtube.com/watch?v=pQXNUq0H ... re=related
Ostatnio zmieniony śr sie 17, 2011 11:30 am przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.
No to tyle w temacie!