Jeremy Soule - The Elder Scrolls V: Skyrim
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Re: Jeremy Soule - The Elder Scrolls V: Skyrim
no chyba się zgodzę dużo spokojnej ilustracyjnej muzyki, która być może pasuje do gry ale tak w oderwaniu ciężko się słucha (może coś by się tam polubiło bardziej po n-tym usłyszeniu w grze) no ale jak na pierwszy rzut oka (ucha) utworek Unbroken Road mi się podoba 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bardzo ładna stonowana muzyka. Parę fajnych nawiązań do poprzednich serii i ciekawych aranżacji. Fakt, że 3 godziny muzyki to trochę za dużo, ale naprawdę bardzo miło obcowało mi się z tą muzyką, której trudno odmówić specyficznego klimatu. W grze ta muzyka wypadać rewelacyjnie.
Soule nie zawiódł, ale z bardziej okrojonego wydania a la poprzednie "Morrowind" czy "Oblivion" bardziej bym się ucieszył.
"Unbroken Road" jest cudne!
Soule nie zawiódł, ale z bardziej okrojonego wydania a la poprzednie "Morrowind" czy "Oblivion" bardziej bym się ucieszył.

"Unbroken Road" jest cudne!
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Widać, że znowu jestem w mniejszości.
Ale przesłuchałem już chyba z 4 razy ten soundtrack. 4x3=12. Spędziłem ponad 12 godzin z tą muzyką i naprawdę mi się podoba, nawet bardzo. Wiem, że ogrom materiału może trochę przeszkadzać, ale jak się już ją włączy to się po prostu płynie z tą muzyką. Soule się postarał, jestem zadowolony, nawet bardzo. Ale pewnie tylko ja.

Nie słuchałem jeszcze samego soundtracku, nadal czekam na swoją przesyłkę, a ściągać mi się nie chce, ale w grze to bez rewelacji. W tym roku jak dla mnie była cała masa "game scorów", które lepiej się sprawdzały podczas gry - Killzone 3, Bulletstorm, Portal 2, Wiedźmin 2, L.A. Noire, Uncharted 3, Modern Warfare 3, NFS: Run, Dead Island, Trine 2.Wawrzyniec pisze:Widać, że znowu jestem w mniejszości.Ale przesłuchałem już chyba z 4 razy ten soundtrack. 4x3=12. Spędziłem ponad 12 godzin z tą muzyką i naprawdę mi się podoba, nawet bardzo. Wiem, że ogrom materiału może trochę przeszkadzać, ale jak się już ją włączy to się po prostu płynie z tą muzyką. Soule się postarał, jestem zadowolony, nawet bardzo. Ale pewnie tylko ja.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak Ci się soundtrack nie spodoba, to jestem gotowy go od Ciebie odkupić.
Kupiłem dla autografuWawrzyniec pisze:Jak Ci się soundtrack nie spodoba, to jestem gotowy go od Ciebie odkupić.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ponad 100 złotych wydałeś, za autograf. Niezły jesteś, też bym tak chciał. 

Kolekcjonuję gry i wszystko co z nimi związane (soundtracki, figurki, książki, koszulki itp.), także płytka z autografem Soule'a też się przyda do mojej kolekcjiWawrzyniec pisze:Ponad 100 złotych wydałeś, za autograf. Niezły jesteś, też bym tak chciał.

ooo Templar to szacunek - pokazał bys nam foty tej kolekcji w dziale plytowym jest dział
szczegolnei mnie interesuje te kolekcjonerki 

#FUCKVINYL
Mogę wrzucić wieczorem zdjęcia części mojej kolekcji. Całości nie dam rady, bo z racji małego mieszkania sporo mam pochowane po szafach i trzymam tylko same płyty w osobnym etui, jak będę robił generalne porządki wiosenne (bo zimowe już robiłemAdam pisze:ooo Templar to szacunek - pokazał bys nam foty tej kolekcji w dziale plytowym jest działszczegolnei mnie interesuje te kolekcjonerki

Też kupiłem! I też lubię. Około godzina materiału jest MEGA, reszta już taka średnia.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Panowie Templar i Ele, przyszły już Wasze paczki? 

Jeszcze nie :/ Mam nadzieję, że jutro będzie.Wawrzyniec pisze:Panowie Templar i Ele, przyszły już Wasze paczki?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I jak, doszło wreszcie?
Skoro Ty tak długo czekasz, to pewnie ja swoje wydanie otrzymam w lipcu. 

Dzisiaj doszłoWawrzyniec pisze:I jak, doszło wreszcie?Skoro Ty tak długo czekasz, to pewnie ja swoje wydanie otrzymam w lipcu.