To pewnie dlatego, minęło zbyt mało czasu, by weszła kolejna promocja. U mnie poszło normalnie.Ostatnia promocja skończyła mi się 03.11
Platformy Streamingowe
Re: Platformy Streamingowe
Czy na tym Apple można wziąć z kilkoma osobami na osobne konta, jak na D+ i Sky ?
NO CD = NO SALE
Apple TV+ (choć już z plusa zrezygnowali) za pół ceny przez 6 miesięcy dostępna jest również w formie dodatkowej subskrypcji do Prime Video. Tylko nie wiem, czy jakość w aplikacji Amazona taka jak w Apple.
Tak, w ramach Apple można utworzyć grupę rodzinną do 6 osób. Główny zarządca wyraża zgodę na ponoszone koszty zakupowe. Jeśli członek rodziny nagle zechce oglądać film płatny spoza AppleTV+, obciąży podpiętą kartę głowy rodziny.
Tak, w ramach Apple można utworzyć grupę rodzinną do 6 osób. Główny zarządca wyraża zgodę na ponoszone koszty zakupowe. Jeśli członek rodziny nagle zechce oglądać film płatny spoza AppleTV+, obciąży podpiętą kartę głowy rodziny.
kupione. po raz pierwszy skorzystałem. ale stronę to mają tragicznie zrobioną - nie idzie nic tam znaleźć, zmuszają chyba ludzi żeby korzystali z apki.
ja nie mogę mieć w tv apki. będzie się trzeba męczyć z tą ich stronką.
ja nie mogę mieć w tv apki. będzie się trzeba męczyć z tą ich stronką.
NO CD = NO SALE
Tragedia to apple tv przez przeglądarke na PC - nie da sie nawet zmienić wielkości napisów. będę musiał anulować to, bo napisy są tak małe, że jak wrzucam klonowanie na TV (mam podpięty PC przez HDMI), to musiałbym siedzieć 20 cm przed ekranem, żeby dać radę przeczytać tą drobnicę. W ustawieniach Apple TV (prawy górny róg z ikonką koła) nie mam wewnątrz w ogóle opcji podgrupy "Dostosuj" (a tak pomoc Apple sugeruje, że tam można zmieniać wielkośc i czcionkę).
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak to było takie mocne, to kiepawy rok to był.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński