To pewnie dlatego, minęło zbyt mało czasu, by weszła kolejna promocja. U mnie poszło normalnie.Ostatnia promocja skończyła mi się 03.11
Platformy Streamingowe
Re: Platformy Streamingowe
Czy na tym Apple można wziąć z kilkoma osobami na osobne konta, jak na D+ i Sky ?
NO CD = NO SALE
Apple TV+ (choć już z plusa zrezygnowali) za pół ceny przez 6 miesięcy dostępna jest również w formie dodatkowej subskrypcji do Prime Video. Tylko nie wiem, czy jakość w aplikacji Amazona taka jak w Apple.
Tak, w ramach Apple można utworzyć grupę rodzinną do 6 osób. Główny zarządca wyraża zgodę na ponoszone koszty zakupowe. Jeśli członek rodziny nagle zechce oglądać film płatny spoza AppleTV+, obciąży podpiętą kartę głowy rodziny.
Tak, w ramach Apple można utworzyć grupę rodzinną do 6 osób. Główny zarządca wyraża zgodę na ponoszone koszty zakupowe. Jeśli członek rodziny nagle zechce oglądać film płatny spoza AppleTV+, obciąży podpiętą kartę głowy rodziny.
kupione. po raz pierwszy skorzystałem. ale stronę to mają tragicznie zrobioną - nie idzie nic tam znaleźć, zmuszają chyba ludzi żeby korzystali z apki.
ja nie mogę mieć w tv apki. będzie się trzeba męczyć z tą ich stronką.
ja nie mogę mieć w tv apki. będzie się trzeba męczyć z tą ich stronką.
NO CD = NO SALE