youtu.be/UnyBJJI2eqs
Platformy Streamingowe
Re: Platformy Streamingowe
Przynajmniej grają uczciwie. Trzeba kliknąć zgodę na nowy cennik. W przeciwnym wypadku dostęp wygaśnie automatycznie z końcem okresu rozliczeniowego.
Cennikowo nadal są tańsi od Netflixa.
Cennikowo nadal są tańsi od Netflixa.
Ale oferta dużo uboższa.Cennikowo nadal są tańsi od Netflixa.
Kończył mi się Smart na Allegro, a tam darmowe 3 miesiące D+ jak się weźmie przedłużenie o rok, no to wleciało.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Bo ja wiem, czy uboższa? Moim zdaniem, równie bogata co na Netflixie, tylko szkoda, że tak mało klasyki, np. Disneya jest w 4K i z HDR, poza tym, to już trzy i pół roku na polskim rynku jak dobrze liczę? a nadal nie ma klasycznego serialu "Zorro", nie ma "101 Dalmatyńczyków" live action i powiązanego zeń serialu animowanego, nie ma "Wuzli", itp.
Paramount+ chce wydać 71 miliardów USD na zakup Warnera, z ofertą szykuje się też Netflix i teraz, jakby to wyglądało w Polsce, skoro u nas nie ma Paramount+ a jest tylko SkyShowtime? Z Netflixem byłoby prościej i może więcej klasyki trafiłoby do polskiej biblioteki? Mam tu na myśli filmy i seriale animowane DC.
Paramount+ chce wydać 71 miliardów USD na zakup Warnera, z ofertą szykuje się też Netflix i teraz, jakby to wyglądało w Polsce, skoro u nas nie ma Paramount+ a jest tylko SkyShowtime? Z Netflixem byłoby prościej i może więcej klasyki trafiłoby do polskiej biblioteki? Mam tu na myśli filmy i seriale animowane DC.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
I dlatego ten system upada, Stany Zjednoczonej Ameryki upadają, jeśli miliardy $ wydają na pierdy zamiast na gospodarkę. Identycznie jak miliardy na TVP (tzn dla byłego prezesa i przydupasów na nagrody, odprawy itp)lis23 pisze: ↑śr lis 19, 2025 17:33 pmParamount+ chce wydać 71 miliardów USD na zakup Warnera, z ofertą szykuje się też Netflix i teraz, jakby to wyglądało w Polsce, skoro u nas nie ma Paramount+ a jest tylko SkyShowtime? Z Netflixem byłoby prościej i może więcej klasyki trafiłoby do polskiej biblioteki? Mam tu na myśli filmy i seriale animowane DC.
Przecie na tym Disneyu nie ma co oglądać. Co tam ostatni weszło, Zakręcony Piątek 2? Bo Netflix dał wiele nowych seriali w gwiazdorskich obsadach jak Heweliusz, Bestia we Mnie, Śmierć od Pioruna, Black Rabbit czy filmy uznanych twórców jak chociażby Frankenstein i to jest warte wydanych złotówek, a oferta nowości Disneya przy tym to żart, zdecydowanie najgorsza pod tym względem obecnie platforma, gdzie już nawet SkyShowtime dawno ją przegonił.lis23 pisze: ↑śr lis 19, 2025 17:33 pmBo ja wiem, czy uboższa? Moim zdaniem, równie bogata co na Netflixie, tylko szkoda, że tak mało klasyki, np. Disneya jest w 4K i z HDR, poza tym, to już trzy i pół roku na polskim rynku jak dobrze liczę? a nadal nie ma klasycznego serialu "Zorro", nie ma "101 Dalmatyńczyków" live action i powiązanego zeń serialu animowanego, nie ma "Wuzli", itp.
A co do oferty za Warnera, to Paramount+ chce do wydać do spółki z Saudyjczykami
Ostatnio zmieniony czw lis 20, 2025 09:52 am przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie. A musze powiedzieć, że nie spodziewałem się tego po Sky 
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja mam do nadrobienia wszystkie, prawie wszystkie seriale Marvela, kilka seriali Star Wars, muszę dokończyć Obcego Ziemia, do tego, klasyka Disneya, Pixara, Fox, min. Z Archiwum X, a już w grudniu będzie drugi sezon Percy Jacksona - ja, niestety, potrafię oglądać jeden sezon serialu nawet pięć lat ...
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Jak szybko zapomnieliście o "Paradise". W tym roku to jedna z mocniejszych pozycji serialowych. Do obejrzenia właśnie na tym słabym Disney+. Albo "Dying for sex".
Pamiętamy, ale ile tego było. Na Netflix co tydzień coś wchodzi, nawet dziś Train Dreams, o którym mówi się że to jeden z najlepszych filmów roku.
Apple tv -50% taniej na 6 miesięcy. Wychodzi "stówka" za pół roku, także do rozważenia, oferta ważna do 1 grudnia.
https://tv.apple.com/
https://tv.apple.com/
W Polsce też. Tylko nie wiem jakie warunki trzeba spełnić. U mnie brak tej oferty przy próbie odnowienia na starym koncie. Wskakuje normalna cena.
Cały Apple, jednym chodzi, drugim nie. Dawno miałeś abonament? Spróbuj jeszcze wejść z trybu prywatnego w przeglądarce.
Ostatnia promocja skończyła mi się 03.11. Próbowałem wchodzić przez tryb incognito, ale to nic nie daje. Przez chwilę wyświetla się ta oferta. Po zalogowaniu wskakuje cena normalna. Tworzyć specjalnie nowego konta mi się nie chce. Cały ekosystem Apple’a dopasowuje się do Twoich urządzeń i pozostałych usług do dotychczasowego adresu. Docelowo planuję jednak brać Apple One, gdzie mam połączenie vod, muzyki i chmury w jednej niższej cenie.