Na początku myślałem, że to TTRL a potem sobie przypomniałem, że to przecież z tego rżnięte byłokiedyśgrześ pisze:a tu Hansik prowadzony przez jednego z NujmanówJEST MOC
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=cIk-Kxw_7Kc
No i co z tego? "Ona tańczy dla mnie" pewnie była słuchana częściej.Wawrzyniec pisze:"Time" jest cudowne. Według last.fm to mój 3 najczęściej słuchany utwór Hansa Zimmera.
To przecież Ty pierwszy wyskoczyłeś z jakąś z tyłka informacją, że "Time" jet trzeci pod względem słuchalności na Last.fm, a to ja się pytam co to ma do rzeczy.Wawrzyniec pisze:Przecież ja nigdy nie słuchałem "Ona Tańczy dla mnie"?I w ogóle co to za porównanie?
![]()
Autorska jakby co. Potraktuj to jak "Balto" w "Enemy at the Gates" Hornera.Koper pisze:Po pierwsze, utwór byłby przeze mnie wyżej oceniany gdyby nie fakt, że to zżyna z TTRL.
Oj, chyba dawno nie słuchałeś tego score'u?Koper pisze:Po drugie ta gitara aż tak go moim zdaniem nie psuje, tym bardziej, że akurat wykorzystanie gitary elektrycznej do stylistyki Zimmera akurat pasuje jak ulał.
Tyle, że temat z Balto/Wroga w Balto pojawił się na pół minuty w jednym tracku.Wawrzyniec pisze:Autorska jakby co. Potraktuj to jak "Balto" w "Enemy at the Gates" Hornera.![]()
No pewnie, że dawno.Koper pisze:Oj, chyba dawno nie słuchałeś tego score'u?Przecież w oryginalnym utworze jest gitara i jest ona ważnym elementem tego score'u.
I o czym my mówimy.Koper pisze:No pewnie, że dawno.A w TTRL nie przypominam sobie gitary elektrycznej.