Paweł, czy przy Trylogii Batmanów Nolana, przypadkiem Hans czegoś nie zasugerował w którymś filmie jeśli chodzi o scenariusz ?
Czemu wywalili HGW nie wiem, ale swoją drogą, wiem, że gość nie jest w dobrej formie, itd., ale sądzę, że byłby w stanie odwalić niezły score do Bonda, naprawdę. Jakby wyciął elektronikę... w końcu też AnglikAgent pisze:Ja zawsze podkreślałem, że orkiestracja Newmana stoi na wyższym poziomie niz u Arnolda no i jest bardziej elegancka. Jedynie mam żal do Newmana, że kompletnie nie zrozumiał konwencji 50letniej muzyki Bondowskiej, przez co Arnold tutaj przoduje (gunbarrel, stworzenie i wykorzystanie tematu piosenki w filmie, znaczne wykorzystanie sekcji dętej, jazzowy klimat, otoczenie danej sekwencji akcji spójnym tonem muzycznym). Ale to już jest kwestia, która warto poruszyć swego czasu w temacie Skyfall.
Czemu wyrzucili HGW z Johnny`ego Englisha? W sumie Shearmur odwalil kawal dobrej roboty w tym scorze. Szkoda, ze piosenki calej nie stworzyl.
A tak wogole, to czy kiedys Hans mial propozycje aby wogole stworzyc cos dla Bonda ??
Taaa, ale recenzje to sobie już zarezerwowałeś, więc nie udawaj takiego totalnie wyluzowanego bad assa, co po nim "Interstellar" spływa jak woda po kaczce.Paweł Stroiński pisze:Czy się tym jaram? Na razie jeszcze nie. To, co robi dla Nolana jest cholernie ciekawe, ale na razie jeszcze się nie jaram, bo po co.
Ja chciałem, ale się dowiedziałem, że jeszcze za wcześnie, by zaklepywaćTemplar pisze:Star Warsy VII-IX już zarezerwowane?
ZaklepujeTemplar pisze:Star Warsy VII-IX już zarezerwowane?
A cptMichaaX ich zdublowanie.Szczypior pisze:Ja zaklepuję stworzenie tematówTemplar pisze:Star Warsy VII-IX już zarezerwowane?