no ale fakt, takie tytuły z jego dyskografii jak - Battle LA, Brake, Dzieci Diuny, Columbus Circle, Fast Five, Iron Man 3, Standing Up, Expendables, Lazarus Project, Call Of Duty MW3, Far Cry 3, Lego Universe, Devil's Cartel, NFS The Run, AVP2, Annapolis, Eagle Eye czy Partition - wcaaaaaale nie mają tematu przewodniego, żadna z tych płyt takiego tematu nie ma, często charakterystycznego, żaden np pierwszy track z tych płyt to nie jest temat główny i go wcaaaaale nie słychać...Wawrzyniec pisze:Adam pisze:a słyszałeś jakiś score Brajana bez tematu głównego?
OK, muszę się powstrzymać, od hejterskiego komentarza.
Kod: Zaznacz cały
a słyszałeś jakiś score Brajana bez tematu głównego?
Kod: Zaznacz cały
a te tematy główne to w ogóle idzie słuchać?
Nawet jeżeli chodzi o chwytliwość to jednak Ramin pisze lepsze tematy od Briana. Przykro mi, sam chciałbym aby Brian pisał lepsze tematy zważywszy, że teraz jest mocno osadzony u Marvela, gdzie superbohaterowie powinni mieć super tematy. Ale to nie jest jego mocną stroną.Tomek pisze:Ale pocieszę Wawrzka - score Ramina, szczególnie poza filmem, w którym ginie, to jedna z większych niespodzianek roku. Temat główny zjada swoją coolowością na śniadanie te pierdoły Tylera z IM3
Temat z "Diuny" to nie był z jakiegoś dawnego serialu S.F.? "Fast Five" wspomniałem. Z "Brake" pamiętam chyba tylko teledysk i czerwony sportowy samochód Briana. "Expendables" i wyrazisty?Adam pisze:i jak temat z Diuny, Fast Five, Brake czy Expendables nie jest wyrazisty/charakterystyczny, to ja wymiękam....
Ale ja nie mam żadnych pytań do BrianaAdam pisze:Lepiej niech Wawrzyniec szykuje pytania na akademie z Tylerem, bo będzie miał okazję je szybciej zadać, niż mu się wydaje
Ta w szczególności jego temat z Iron ManaWawrzyniec pisze:Nawet jeżeli chodzi o chwytliwość to jednak Ramin pisze lepsze tematy od Briana.
Wawrzyniec pisze: Temat z "Diuny" to nie był z jakiegoś dawnego serialu S.F.?