Danny Elfman
Re: Danny Elfman
Danny napisał muzę do parku rozrywki Universala, która zostanie wydana na winylu.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Beetlejuice 3 dostał podobno zielone światło, a więc szykuje się kolejny score dla Danny'ego.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
A nie wiem, ale pewnie i tak Bacon to ogarnie.
Elfman w nowym horrorze Raimiego "Send Help". Premiera w styczniu 2026.
Francuska premiera kinowa 30 lipca, Elfman potwierdzony na plakacie. Gotyk i romans, dajesz DannyMystery pisze: ↑sob sty 25, 2025 17:23 pmTo może chyba tylko oznaczać, że Elfman zrobił muzę do Dracula: A Love TaleWawrzyniec pisze: ↑sob sty 25, 2025 10:27 amDanny Elfman i Luc Besson pracują nad czymś, wspólnie. Nie spodziewałem się takiej współpracy.![]()

youtu.be/PriNBZeaIVU

ciekawi mnie aspekt prawny - ostatnio co pół roku mamy adaptację tej samej książki od różnych wytwórni i ludzi 

#FUCKVINYL
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Książka jest w domenie publicznej od bardzo dawna, niedawno stuknęło jej, sprawdzę, 128 lat. Kto tylko chce może robić adaptację książki, byle tylko nie naruszyć praw innych ekranizacji.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bez przesady, nie jest taki zły.
Ostatni film Bessona (z tym gościem co tu gra Draculę) był zaskakująco dobry, może tu też będzie zaskoczenie in plus.
Ostatni film Bessona (z tym gościem co tu gra Draculę) był zaskakująco dobry, może tu też będzie zaskoczenie in plus.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński