http://soundtracks.pl/reviews.php?op=show&ID=959
Prawda jest taka, że recenzja nie może być zbyt długa nie powinna nudzić czytelnika, a niektóre wywody recenzentów po prostu, powodowały obrzydzenie.Nie wiem, ja tam tylko patrzę na te kolorowe gwiazdki
A wg Ciebie recenzentowi się podoba ta praca, czy nie?bladerunner20 pisze:bo tylko na filmmusic potrafią pisać recki?, tylko szkoda, że takie długie, że czasem się boję, że na m jak miłość nie zdąże.
Recka w deche tylko muzyka na płycie według mnie to 4 .
Ewentualnie 3,5
Recenzent Pan Olek Dębicz napisał, że to dobra praca, ale jednocześnie ani jej szczególnie nie polecił, ani nie dał znać, że to some shitwg Ciebie recenzentowi się podoba ta praca, czy nie? Razz Bo z recki jak dla mnie nic nie wynika właśnie. Razz Czy tak, czy siak
Przecież napisałem co. Że pomimo wielu informacji czysto "technicznych", nie bardzo wiadomo na temat jakości muzyki, czy ona w końcu jest dobra czy nie. A w zakończeniu mamy przeczenie samemu sobie, bo czytamy, że w filmie tak sobie, na płycie tak sobie, ale ogólnie jak podsumować to jednak nie wiedzieć czemu jest dobrze. I ja już w końcu nie wiem.bladerunner20 pisze:Powiedz jeszcze konkretnie co Ci się nie podoba w tej recenzji.