Jak rzyć, panie premierze?

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#7216 Post autor: Wawrzyniec » pn lis 03, 2025 23:46 pm

Koper pisze:
czw paź 30, 2025 20:56 pm
W Konfie to głównie zajmują się wrzucaniem postów na social media. Chyba nie oczekiwałeś, że dla odmiany zrobią coś pożytecznego? ;)
Szczerze mówiąc to nie. Ale nie śledziłem ich wcześniej na social mediach. Ale niestety sprawdza się pewno podobieństwo, które wykracza poza granice krajów. Albowiem zarówno w Niemczech, ale i na przykład Stanach Zjednoczonych politycy, którzy mają największe poparcie na Tiktoku, są jednymi którzy mnie najbardziej irytują. I teraz z Konfedaracją widzę jakieś podobieństwo w tym trendzie. :roll:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#7217 Post autor: lis23 » wt lis 04, 2025 04:33 am

Ziobro kontratakuje, oskarża Prokuraturę, że jest nielegalna oraz zawiadomił tą nielegalną Prokuraturę o podejrzenie popełnienia przestępstwa przez Waldemara Żurka, który miał upublicznić Jego akt oskarżenia ;) W takim razie, uznaje Prokuraturę, czy nie? Poza tym, akt oskarżenia jest jawny a On ma wonty, że dostęp do akt ma min. TVN24 ;)
W sprawie sprzedaży działki pod CPK według nowej narracji PIS winny jest, oczywiście Tusk, bo przez dwa lata tego nie wykrył a Ministrowie i posłowie PISu o niczym nie wiedzieli, o niczym nie słyszeli, nic nie zrobili i nic nie podpisali, więc są czyści jak łza ;)
Swoją drogą, jak PIS dojdzie do władzy w 2027 roku to już nie będzie zmiłuj: dorżnięcie wymiaru sprawiedliwości, sędziowie, prokuratorzy, dziennikarze i politycy w więzieniu, Ziobro ponownie Ministrem Sprawiedliwości i Prokuratorem Generalnym, Jacek Kurski ponownie szefem mediów publicznych, likwidacja, min. TVN24 i Onetu ( Tramp się nie czepi, bo to "lewackie" media ;) ), itp. Ja się tylko dziwię tym dwóm milionom wyborców koalicji 15 października, który nie poszedł głosować w drugiej turze wyborów Prezydenckich, bo jeśli chcieli zmian to teraz ich już nie dostaną, albo do kolejnych wyborów Prezydenckich, albo przez długie lata, jeśli PIS lub PIS z Konfederacją dojdą do władzy.
Najdziwniejszy jest sukces Konfederacji Korony Rzeczpospolitej Brauna, która ma nawet 10% i do której odpływa elektorat PIS i PSLu ... :? :|
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

ODPOWIEDZ