SZACUN :D

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Templar

Re: SZACUN :D

#556 Post autor: Templar » wt lis 20, 2012 00:23 am

A co to w Berlinie muszę siedzieć, żeby wiedzieć, że m.in. we Francji, Niemczech, Włoszech i w Kanadzie jest zakaz zasłaniania twarzy? :P Kolejne kraje też się szykują do tego :P

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#557 Post autor: Wojteł » wt lis 20, 2012 00:27 am

Wawrzek Ci właśnie powiedział, jak bardzo jest on przestrzegany, a Ty dalej stoisz hardo przy swoim
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#558 Post autor: Wawrzyniec » wt lis 20, 2012 00:31 am

Ale na logikę, chyba bardziej podejrzany jest ktoś przebrany w kominiarkę niż szturmowca. :P Pierwszy może być groźny, drugi to wariat. Nie wspominając, że podczas karnawałów w Niemczech większość się przebiera. Akurat wątpię, czy Człowiek-Koń został w Berlinie zatrzymany.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Templar

#559 Post autor: Templar » wt lis 20, 2012 00:33 am

No, ale są też przykłady, że jest przestrzegany, czyli to o czym mówiłem, policja działa tak jak u nas, jeden da mandat, drugi oleje, a przecież dopiero co Wawrzek narzekał, że nasza policja jednym mandaty daje, a drugim nie, a jak widać w Niemczech to samo :P

Mefisto

#560 Post autor: Mefisto » wt lis 20, 2012 03:16 am

Templar pisze:No napisał jakieś głupoty, że niby Kaczyński ma większe prawa niż inni ludzie, a on nie może zorganizować marszu ateistów, bo taki byłby nielegalny :lol:
Ale to nie jest sedno jego "wyczynu" - wake up, neo!
Masa rowerowa też kilkanaście razy w roku się odbywa i takie same gimbusy jak ten koleś z maską konia jęczą, że ulice zablokowane
Dalej nie rozumiesz czemu on tam wyszedł - bo bynajmniej nie dlatego, że nie może sobie pospacerować po Krakowskim :roll:

Poza tym jak tyle ludzi wkurwia ten Kaczyński to niech głosują na Palikmiota
Co ma piernik, skoro to nie Kaczyński tam łazi, tylko wianuszek ludzi pierdolniętych na umyśle (w skrócie WLPNU)
no ale jak widać po wynikach wyborów to ludzie jednak wolą Kaczyńskiego i jego marsze większości osób nie przeszkadzają.
To, że ten kraj to jedna wielka hipokrytyczna masa to inna sprawa. Tak samo i fakt, iż większość po prostu chowa głowę w piasek, a narzekają za plecami. Taka Polska.
No i jeszcze te teksty, że niby w Polsce tak źle, niech przejdzie się po Berlinie albo Paryżu w tej masce konia zobaczymy po ilu minutach go zatrzymają i przed sądem postawią.
Tu nie chodzi o to, że w Polsce czy nie - chodzi o samo kuriozum sytuacji, które w takiej ilości występują jedynie u nas, choć oczywiście nie tylko.
U nas to tylko na marszu mu zabronili, a tam wszędzie, choć mam nadzieję, że w Polsce też wprowadzą w końcu zakaz zasłaniania twarzy, bo teraz można sobie pójść np. na Marsz Niepodległości w kominiarce, w tłumie rzucić jakimś kamieniem, spierdolić i nikt nie będzie w stanie typa zidentyfikować, bo twarz miał cały czas zasłoniętą
To jak wprowadzą, to nie chcę wiedzieć co się będzie działo podczas karnawału i w Halloween - powtórka z Nocy św. Bartka? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

Re: KĄCIK POLITYCZNY

#561 Post autor: Adam » wt lis 20, 2012 09:17 am

:|

sami się prosiliście - zmieniłem Wam nazwę tematu. powodzenia tu w dyskusjach.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#562 Post autor: Bucholc Krok » wt lis 20, 2012 09:20 am

Wawrzyniec pisze:Powiedzieli, że się podejrzanie szwendam po Dworcu Centralnym i dlaczego robię tu zdjęcia, skoro tu nie ma czego fotografować. I spisali moje dane.
Bo to pewe było w toalecie, a nie "po dworcu". ;)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

Re: KĄCIK POLITYCZNY / WINA TUSKA / JAK ŻYĆ PANIE PREMIERZE

#563 Post autor: Adam » wt lis 20, 2012 11:57 am

ehh zmieniłem nazwe tematu i już nie ma chętnych z Polit Biura do dyskutowania :P
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

Re: KĄCIK POLITYCZNY / WINA TUSKA / JAK ŻYĆ PANIE PREMIERZE

#564 Post autor: Mystery » wt lis 20, 2012 12:01 pm

Adam pisze:ehh zmieniłem nazwe tematu i już nie ma chętnych z Polit Biura do dyskutowania :P
Niepotrzebnie, WINA TUSKA / JAK ŻYĆ PANIE PREMIERZE? Po takich słowach kluczach, ABW już pewnie inwigiluje ten wątek :P

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#565 Post autor: Adam » wt lis 20, 2012 12:03 pm

masz rację 8) zmieniłem zatem, bo po krakowie ABW działa dziś ostro - studenci tego gostka go polinkowali już :D
#FUCKVINYL

Mefisto

#566 Post autor: Mefisto » wt lis 20, 2012 13:51 pm

Adam pisze:sami się prosiliście - zmieniłem Wam nazwę tematu.
a jaka była pierwotna?

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#567 Post autor: Adam » wt lis 20, 2012 13:52 pm

"SZACUN :D "
#FUCKVINYL

Mefisto

#568 Post autor: Mefisto » wt lis 20, 2012 14:24 pm

:mrgreen:

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#569 Post autor: Kaonashi » wt lis 20, 2012 15:12 pm

No to jako, że tutaj był szacun, to tutaj linkuję:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... ature=plcp
Chciałoby się wam liczyć do 100000?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#570 Post autor: Adam » wt lis 20, 2012 15:16 pm

:shock: :? ile to trwało w sumie? ahh te Amerykany :D
#FUCKVINYL

ODPOWIEDZ