KONIEC OFFTOPÓW - FORUM W POWAŻNYM KRYZYSIE....

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.

Kto odpowiada za brak porządku na forum?

Czas głosowania minął czw lut 18, 2010 05:34 am

Adam Krysiński
8
53%
Łukasz Koperski
0
Brak głosów
Maciej Wawrzyniec Olech
2
13%
Łukasz Wudarski
0
Brak głosów
Bucholc Krok
3
20%
dziekan
2
13%
Mefisto
0
Brak głosów
Mystery Man
0
Brak głosów
Ele
0
Brak głosów
Marek Łach
0
Brak głosów

Liczba głosów: 15

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#376 Post autor: Wawrzyniec » pn kwie 12, 2010 15:41 pm

Za "Trójką" nie przepadam i nie słucham. Zresztą nawet jak puszczają o dziwo coś dobrego to i tak ucinają utwory i przez jego połowę coś gadają. Jeżeli chodzi o radio to ja zdecydowanie wolę słuchać Eska Rock.
A co do słuchania to jednak słucham normalnie i np. teraz sobie Jablonsky'ego słucham. W sobotę i w niedzielę starałem się być w miarę wyciszony i starałem się być rozżalonym i smutnym, ale jak widać jestem nieczułym potworem i dłużej nie dałem rady. Wiem jestem okropny.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#377 Post autor: Bucholc Krok » pn kwie 12, 2010 16:03 pm

Wawrzyniec pisze:Za "Trójką" nie przepadam i nie słucham. Zresztą nawet jak puszczają o dziwo coś dobrego to i tak ucinają utwory

Ale to tylko w audycjach porannych i wieczornych. To normalne, że ucinają, bo muzyka nie jest w nich najważniejsza. W autorskich nie ucinają. No chyba że jest pełna godzina i nadają akurat serwis.
i przez jego połowę coś gadają. Jeżeli chodzi o radio to ja zdecydowanie wolę słuchać Eska Rock.
Ja nie słucham radia dla muzyki, tylko dla audycji "gadanych" (publicystyka, teatr itp.) Czasem trafi się ciekawsza muzyka to posłucham, ale głównie przy takich okazjach jak teraz i świętach.
W sobotę i w niedzielę starałem się być w miarę wyciszony i starałem się być rozżalonym i smutnym, ale jak widać jestem nieczułym potworem i dłużej nie dałem rady. Wiem jestem okropny.
Bez obaw, jak Ci umrze ktoś bliższy to pewnie wykrzesasz z siebie więcej.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#378 Post autor: Wawrzyniec » pn kwie 12, 2010 17:35 pm

Bucholc Krok pisze:Bez obaw, jak Ci umrze ktoś bliższy to pewnie wykrzesasz z siebie więcej.
To nawet nie musi być, ktoś, odpukać, z bliższej rodziny, ale ktoś kto naprawdę był mi bliski tym co czynił, swoimi czynami itd.
A tutaj choć tragedia wielka i może nie wypada i jest to wręcz niesmaczne, to jednak w dużej mierze nie zginęli ludzie krystaliczni...
Dobrze kończę w tym temacie, gdyż zapewne nic mądrego nie napiszę i pewnie jeszcze się niejednej osobie narażę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#379 Post autor: Bucholc Krok » pn kwie 12, 2010 17:38 pm

Wawrzyniec pisze:A tutaj choć tragedia wielka i może nie wypada i jest to wręcz niesmaczne, to jednak w dużej mierze nie zginęli ludzie krystaliczni...
Nie ma takich..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

bladerunner

#380 Post autor: bladerunner » pn kwie 12, 2010 17:50 pm

rosze cie Wawrzyniec Wink

To co słuchasz nawet w takich okolicznosciach to jest twoja indywidualna sprawa i jak najbardziej jesli masz na to ochote mozesz sie tym podzielic z innymi,ale zupelnie niepotrzebnie piszesz to w taki sposob jakbys doslownie chcial,żeby zaraz ktos cie skarcil a tego chyba w gruncie rzeczy niechcesz prawda
w dużej mierze słucham tego co Wawrzyniec :D no może prócz Elfamana :D
Więc Wawrzyn się przejmuje kij wie czym :D

Zobacz jaką ze mnie tu ludzie polewkę mają, że słucham HGW :? :P

Mefisto

#381 Post autor: Mefisto » pn kwie 12, 2010 18:19 pm

bladerunner20 pisze:Zobacz jaką ze mnie tu ludzie polewkę mają, że słucham HGW :? :P
:shock: :lol:

bladerunner

#382 Post autor: bladerunner » pn kwie 12, 2010 18:23 pm

:shock: :lol:
No widzisz Wawrzyniec i się nie przejmuje i włączę sobie teraz X-Mena nawet :D

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#383 Post autor: Koper » pn kwie 12, 2010 18:38 pm

bladerunner20 pisze:Zobacz jaką ze mnie tu ludzie polewkę mają, że słucham HGW :? :P
Obrazek

;):D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

bladerunner

#384 Post autor: bladerunner » pn kwie 12, 2010 18:41 pm

Super zdjęcie Koper :D o i tak trzeba przyjmować, do wiadomości słowa krytyki i drwin. Pogodnie ! :P

Ja tym żyję i oddycham nie wyobrażam sobie nie kupienia scoru do X-mena np :D

Jak to dobrze, że mamy x-mena :P :P

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#385 Post autor: Koper » pn kwie 12, 2010 18:44 pm

bladerunner20 pisze:Super zdjęcie Koper :D o i tak trzeba przyjmować, do wiadomości słowa krytyki i drwin. Pogodnie ! :P

Ja tym żyję i oddycham nie wyobrażam sobie nie kupienia scoru do X-mena np :D

Jak to dobrze, że mamy x-mena :P :P
"X-Men'a" ... Michaela Kamena :P;):P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#386 Post autor: Bucholc Krok » pn kwie 12, 2010 19:29 pm

bladerunner20 pisze:Ja tym żyję i oddycham

Wszystko do czasu..
nie wyobrażam sobie nie kupienia scoru do X-mena np :D
Lepiej nie zwlekać, bo nic nie wiadomo.

bladerunner

#387 Post autor: bladerunner » pn kwie 12, 2010 19:42 pm

stoik 8)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#388 Post autor: Bucholc Krok » pn kwie 12, 2010 19:43 pm

dziekan pisze:Bucholc to sceptyk albo stoik w swoim światopoglądzie :wink:
Zaraz sceptyk.. życie pokazuje, że nie ma co odkładać na później, bo można się zdziwić..

bladerunner

#389 Post autor: bladerunner » pn kwie 12, 2010 19:45 pm

Zaraz sceptyk.. życie pokazuje, że nie ma co odkładać na później, bo można się zdziwić..
Fakt z tym x-menem już są małe problemy.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#390 Post autor: Adam » wt kwie 13, 2010 08:48 am

dziekan pisze:Bucholc zgubił portfel chyba i teraz nie ma na co odkładac :shock:
Wesprzec cie? :P
Bucholc odkłada na drugiego Zoltrixa, i na 15 dyskietek na kopie Windowsa 3.11 :D
#FUCKVINYL

ODPOWIEDZ