Radek pisze: ↑wt mar 16, 2021 12:10 pm
Serio? Ja grałem na 1660 Super. Większość ustawień miałem na średnich. I tekstury na wysokie. Miałem średnio 55/60 fpsów. U ciebie powinno spokojnie na wysokich pójść, bez zająknięcia.
Na wysokich jest ok ale chciałbym pograć na ultra

Plus mam monitor 1440p, więc to jeszcze podnosi wymagania, dobrze, że jest G Sync.
Wow. Aż tak źle to u mnie nie było. Miałem tylko czasami jakieś dziwne czarne dziury jak patrzyłem na miasto z daleka. Może ten najnowszy patch coś pomoże.
Z widokiem miasta z wysokości jest coś nie tak, oglądałem gameplaye na YT i jest tak samo
Nom, ogólnie ludzie narzekają na Cyberpunka, a w Valhalli jest porównywalna ilość błędów.
Nie jest tak źle ale widać, że to już stary silnik, twarze i postacie wołają o pomstę do nieba, niektóre scenki przeryywnikowe są pod tym względem okropne ale widoczki są nadal piekne, dzisiaj będzie nowy patch, który ma dodać, min. kamerę znad ramienia.
Ostatni Far Cry w jakiego grałem to 3. Formuła się przez te lata zmieniła? Czy ciągle latasz, strzelasz, zbierasz skóry i inne dziwne rzeczy żeby ulepszyć ekwipunek?

I nie wiedziałem, że Ni No Kuni wyszło na PC, chyba sobie obadam. Głównie żeby zobaczyć jak score Hisaishiego działa w grze
Niby nic się nie zmieniło ale piątka jest lepsza od czwórki, ma taki swojski, wieśniacki klimat

Plus kolejny psychol jako antagonista
Ni No Kuni wyszło na PC oraz na PS4 we wrześniu 2019 roku, jest to wersja poprawiona względem tej z PS3. Muza działa ok, choć motywy potrafią być mocno zapętlone. Dwójkę też mam na PC i na PS5.