BTW, dzisiaj Antoni M. potwierdził, że jest osobą niespełna rozumu.

Nie wiem ile jeszcze potwierdzeń do tego trzeba?Koper pisze:BTW, dzisiaj Antoni M. potwierdził, że jest osobą niespełna rozumu.
À propos Razem, wczoraj przeczytałem taką przeróbkę pasty o wędkarzu:hp_gof pisze:A jeśli miałaby decydować praca na kasie, to powinna lajkować Razem, a nie liberałów-wyzyskiwaczy
Czyli można wyrosnąć z Korwina? To chociaż tyle dobrze.Wojtek pisze:Mam znajomą, która rok temu spamowała na fejsie Korwinem.
Mamy prezydenta najgorszego sortu?- Nawyk donoszenia na Polskę zagranicą jest w genach niektórych ludzi, najgorszego sortu Polaków.
A kiedy był? Bo ja chodziłem do gimnazjum i liceum w latach 2005-2011 i nic z Orwella nie było wtedy na liścieKoper pisze:A na przykład "Folwarku zwierzęcego" już nie ma na liście lektur, czy już w szkołach nie uczą czytania ze zrozumieniem i refleksja nad przeczytanym tekstem?
Nikt nie usunął, to była i jest lektura dobrowolna, u mnie był w gimnazjum.Wojtek pisze:No to teraz pytanie, kto go usunął
Wszyscy manipulują, z tymi 50 tys. też odpłynęli, wystarczy porównać sobie z tegorocznym Marszem Niepodległości, tam mówiło się, że jest poniżej 50 tys., a było ze trzy razy więcej ludzi niż dzisiaj. No to albo tam było ponad 150 tys. albo tutaj było maksymalnie 15 tys.hp_gof pisze:![]()