W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
-
Adam
- Jan Borysewicz
niewinne i prawdziwe - bo Bladu wreszcie przejrzał że opłąca się kupić używkę za pół ceny by mieć na co innego z reszty hajsu

#FUCKVINYL
-
Wawrzyniec
- Hans Zimmer
-
Kontakt:
autor: Wawrzyniec » ndz gru 12, 2010 20:31 pm
A ja zakupilem nowke w folii zaraz po premierze i tez jestem zadowolony.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
bladerunner
autor: bladerunner » ndz gru 12, 2010 20:34 pm
Wawrzyniec pisze:A ja zakupilem nowke w folii zaraz po premierze i tez jestem zadowolony.
spartoliłeś

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » ndz gru 12, 2010 20:40 pm
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:większość z nich nie była w celafonie. Bucholc mógłby dostać zawału w trakcie rozpakowywania przesyłki

Jeśli bym wiedział, że będzie bez folii to dlaczego miałbym dostać zawału? Inna sprawa, gdyby była opisana jako "używana jak nowa", ale po otwarciu by sie okazało, że ma rysy.
bladerunner pisze:Wiadomo, że każdy woli nówkę nieśmiganą w folii, ale jak się trafi taka Incepcja nawet z jedna ryską, ale o połowę taniej to czemu by nie wziąć?
Zdrowie ważniejsze od pieniędzy.
Adam Krysiński pisze:bo Bladu wreszcie przejrzał że opłąca się kupić używkę za pół ceny by mieć na co innego z reszty hajsu

A jeszcze bardziej opłaca się ściągnąć z neta za darmo.

-
nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » ndz gru 12, 2010 20:43 pm
bladerunner pisze:Wawrzyniec pisze:A ja zakupilem nowke w folii zaraz po premierze i tez jestem zadowolony.
spartoliłeś

Każdy kupuje wedle sowich potrzeb, możliwości finansowych i należy to uszanować. Mnie folia na płycie, jest zasadniczo obojętna i nie traktuje tego jak fetysz. Jeżeli mogę kupić taniej, bez celafonu, to górę bierze rozum i prosty rachunek ekonomiczny

Jest tylko jedna sytuacja, gdy folia jest dla mnie koniecznością, a dotyczy zakupu płyty, która ma być komuś podarowana.
-
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » ndz gru 12, 2010 20:48 pm
Bucholc Krok pisze:
Adam Krysiński pisze:bo Bladu wreszcie przejrzał że opłąca się kupić używkę za pół ceny by mieć na co innego z reszty hajsu

Najbardziej opłacalne jest niesłuchanie muzyki w ogóle

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » ndz gru 12, 2010 20:51 pm
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jest tylko jedna sytuacja, gdy folia jest dla mnie koniecznością, a dotyczy zakupu płyty, która ma być komuś podarowana.
Dlaczego jako prezent powinna być w folii?
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Najbardziej opłacalne jest niesłuchanie muzyki w ogóle

A to dlaczego?

-
bladerunner
autor: bladerunner » ndz gru 12, 2010 20:51 pm
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Bucholc Krok pisze:

Najbardziej opłacalne jest niesłuchanie muzyki w ogóle

-
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » ndz gru 12, 2010 20:55 pm
Bucholc Krok pisze:nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jest tylko jedna sytuacja, gdy folia jest dla mnie koniecznością, a dotyczy zakupu płyty, która ma być komuś podarowana.
Dlaczego jako prezent powinna być w folii?
Z jednego, bardzo prozaicznego powodu. Nie chciałbym, aby obdarowany mógł pomyśleć, że płyta nie jest nowa.
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » ndz gru 12, 2010 21:08 pm
W przypadku obdarowanego górę też powinien wziąć rozum.

-
Wawrzyniec
- Hans Zimmer
-
Kontakt:
autor: Wawrzyniec » ndz gru 12, 2010 21:11 pm
Ja nie kupuje samych nowym soundtrackow. I mam tez pare uzywanych, w tym trzy od Kopera np. Ale sa niektore soundtracki, kiedy chce sie miec nowke. Plus jak mi sie muzyka szalenie podoba, to nie bede czekal az sie ukaza uzywane, zeby zaoszczedzic, jakies 20, czy 10 zlotych.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
bladerunner
autor: bladerunner » ndz gru 12, 2010 21:13 pm
Wawrzyniec pisze:Ja nie kupuje samych nowym soundtrackow. I mam tez pare uzywanych, w tym trzy od Kopera np. Ale sa niektore soundtracki, kiedy chce sie miec nowke. Plus jak mi sie muzyka szalenie podoba, to nie bede czekal az sie ukaza uzywane, zeby zaoszczedzic, jakies 20, czy 10 zlotych.
Koper masz jakiś scory do sprzedania za piątaka??
-
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » ndz gru 12, 2010 21:16 pm
Bucholc Krok pisze:W przypadku obdarowanego górę też powinien wziąć rozum.

Robiąc komuś prezent, nie dbam o pieniądze. Kupuję to, co chcę podarować i już. Prezenty daję tylko wyjątkowym osobom, a te zasługują na wyjątkowe traktowanie. Proste

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » ndz gru 12, 2010 21:17 pm
Wawrzyniec pisze:Ale sa niektore soundtracki, kiedy chce sie miec nowke. Plus jak mi sie muzyka szalenie podoba, to nie bede czekal az sie ukaza uzywane, zeby zaoszczedzic, jakies 20, czy 10 zlotych.
Tym bardziej, że teraz jest taka sytuacja, że niby płyta nie jest limitowana, a czasem nie można dostać bo się sprzedała.

Nie ma na co czekać.