Gdzie i jak kupować?
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Gdzie i jak kupować?
Niestety, nie udało się odnaleźć strony.
Mam tak nawet po usunięciu ciasteczek w FF. W Edge podobnie, nie można przejść do strony.
Mam tak nawet po usunięciu ciasteczek w FF. W Edge podobnie, nie można przejść do strony.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Tylko ta jedna strona nie działa od kilku dni, więc nie będę robił formatu, zresztą, sam tego nigdy nie robiłem 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

niechybnie bogini Hera sugeruje ci, że za dużo płyt tam już kupiłeś i żebys tego więcej nie robił 
nie masz sie co spieszyć bo i tak do 6 stycznia mają urlop więc płyty wyślą za tydzień najwcześniej, a biorąc poprawkę na ilośc zamówień jaka im spłynie i kolejnośc zgłoszeń, to pewnie wyślą za 2 tygodnie najwczęsniej bo będą musieli nadrabiac zeległe zamówienia niewysłane z dwóch tygodni.

nie masz sie co spieszyć bo i tak do 6 stycznia mają urlop więc płyty wyślą za tydzień najwcześniej, a biorąc poprawkę na ilośc zamówień jaka im spłynie i kolejnośc zgłoszeń, to pewnie wyślą za 2 tygodnie najwczęsniej bo będą musieli nadrabiac zeległe zamówienia niewysłane z dwóch tygodni.
#FUCKVINYL
- lis23
Po aktualizacji Windowsa już działa
Miałem wstrzymane aktualizacje bo ostatnie z listopada sprawiła, że nie można było grać w gry Ubisoftu 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Jak sprawdzić w sklepie Ark Square, czy dany album jest dostępny?
Niby jest tam i "Out of Africa" i "Spider Man 2" i jeżeli bym to wziął z płytami Disneya + dodatkowe opłaty za ilość płyt to wychodzi mi 270 dolarów, ok. 1 100 zł, tylko czy te płyty mają na stanie, czy nie bo zarówno w Intradzie jak i w MBR nie ma?
Niby jest tam i "Out of Africa" i "Spider Man 2" i jeżeli bym to wziął z płytami Disneya + dodatkowe opłaty za ilość płyt to wychodzi mi 270 dolarów, ok. 1 100 zł, tylko czy te płyty mają na stanie, czy nie bo zarówno w Intradzie jak i w MBR nie ma?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Wrzuć do koszyka i przejdź do adresu itd
To nie fizyka kwantowa.
To nie fizyka kwantowa.
#FUCKVINYL
- lis23
Doszedłem do confirm i nie chcę iść dalej bo nie mam jeszcze kasy i nadal nie pisze, co jest dostępne, tylko że całość kosztuje 293 dolary.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

doliczyli podatek, normalne. a potem sobie dolicz kolejne 25~30% przy odbiorze bo jeszcze nie słyszałem, żeby paczka z Japonii kosztująca grubo ponad 1200 zł nie miała cła.
#FUCKVINYL
- lis23
Nadal jednak nie wiem, czy płyty są dostępne, czy nie - w innych sklepach to pisze a tutaj, niet 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Lata nie kupowałem nic z eBay. Kupując z eBay.pl z UK coś dolicza?
Tak, poczta polska przy odbiorze. Mi ostatnio doliczyli 63 zł za paczkę warta 30 funtów
Przestałem kupować z zagranicy.

Przestałem kupować z zagranicy.
#FUCKVINYL
z USA opłaca się brać przesyłkę "eBay International Shipping" jako jedyną opcję - ale mało ludzi ją udostępnia (albo ja miałem pecha że mało trafiałem). Pisałem już kiedyś o niej i kupowałem tak już parę razy - wygląda to tak, że paczka trafia do hubu Ebaya w USA, stamtąd do Holandii idzie jednym kurierem, a potem list przewozowy jest przeklajany na inną firmą kurierską i stamtąd idzie do ciebie - i nie masz żadnych opłat przy odbiorze. Kilka książek i płyt z USA tak kupiłem w różnych cenach od 20 do nawet ponad 100 $ i nie było ani grosza do zapłaty przy odbiorze. Jeżeli z UK jest też taka opcja (nie sprawdzałem), to będzie podobnie.
#FUCKVINYL
Kupie podstawkę The Reivers w rozsądnej cenie (wyszło 2CD w LaLi więc i podstawka zmuszona jest wreszcie potanieć
)

#FUCKVINYL