w pośrednictwo płytowę, że tak to ujmęBucholc Krok pisze: W co?
Gdzie i jak kupować?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ja męczę? Bez żartów. 
Ciekawostka:
Zamówienie w Lali złożone dzisiaj ok. 10 zostało wysłane (zakładając, że to prawda) ok. 20. A zamówienie u partaczy zostało wysłane po 6 dniach. Ale przynajmniej Linka nie wyjęli..
Ciekawostka:
Zamówienie w Lali złożone dzisiaj ok. 10 zostało wysłane (zakładając, że to prawda) ok. 20. A zamówienie u partaczy zostało wysłane po 6 dniach. Ale przynajmniej Linka nie wyjęli..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Chłopaki z La-Li szybkie są. Jak zamawiałem ostatnio Haunted Summer z czymś tam jeszcze to zamówienie zrealizowali w niecałe dwie godziny...Bucholc Krok pisze:Zamówienie w Lali złożone dzisiaj ok. 10 zostało wysłane (zakładając, że to prawda) ok. 20. A zamówienie u partaczy zostało wysłane po 6 dniach. Ale przynajmniej Linka nie wyjęli..
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
E, gdy zamawiasz płytę, która wychodzi za 1-3 tygodnie to tak. W normalnym okresie też chyba się zdarzyło, że wysłali mi tego samego lub następnego dnia. Najdłużej obsługują partacze.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
bladerunner
Szycha orientujesz się do kiedy ta promocja jest darmowej wysyłki na amazon.co. uk ? bo wrzuciłem do koszyka Spy Game i jeszcze jest opcja freenadszyszkownik Kilkujadek pisze:Dopiero teraz to odkryłeśbladerunner pisze:kupujcie w UK i USA. Niedawno sam odkryłem Amerykę i jestem zawiedziony naszym krajemJednak lepiej późno, niż wcale
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
-
bladerunner
bo ja się chyba zamotałem przy tamtym zamówieniu i zaznaczyłem nie Standart a FREE Super Saver Delivery to chyba źle ??nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Niestety, nie mam pojęcia. Może już na stałe dali?bladerunner pisze: Szycha orientujesz się do kiedy ta promocja jest darmowej wysyłki na amazon.co. uk ? bo wrzuciłem do koszyka Spy Game i jeszcze jest opcja free
Ciekawe co teraz
- Nominowany do Emmy
Dobrze zaznaczyłeś, gdybyś wybrał Standard, to policzyliby za wysyłkębladerunner pisze: bo ja się chyba zamotałem przy tamtym zamówieniu i zaznaczyłem nie Standart a FREE Super Saver Delivery to chyba źle ??kutwa zachowałem się jak świerzak
Czekaj na przesyłkę i tyle. Jak wejdziesz w status swojego zamówienia, to będziesz miał: Delivery Estimate: 4 Feb 2011. Czyli jutro powinien kurier zawitać z przesyłką. Czy tak będzie, to już inna sprawaCiekawe co teraz. Ile CI idą przesyłki z UK?
-
Mefisto
- Nominowany do Emmy
-
bladerunner