Adam pisze: ↑wt lip 26, 2022 11:11 am
A mi Amazon odmówił opublikowania recenzji ze zdjęciami uszkodzeń ksiązki. Napisałem że ksązka super, tylko fatalnie zapakowane i dlaczego, dorzuciłem foty, i żeby nie kupować takich albumów tutaj bo wkładają w papierową kopertę tylko. I odrzucili
A to ciekawe. Albo polski amazon ma inne zasady, albo globalnie cos "zmienili"

Bo przy wielu produktach na stronach amazonu mozna znalezc recki ludzi mocno rozczarowanych sposobem pakowania przez amazon i wygladem towaru jaki do nich dotarl.
Inna sprawa, ze algorytmy pakowania w amazonie to mnie zadziwiaja. Mala ksiazke dla dziecka w twardej oprawie za 10 dolarow potrafia wlozyc w przyduze kartonowe pudlo. A zegarek za 150 dolarow w oryginalnych cienkim kartoniku wsadza do koperty

Nie musze dodawac w jakim stanie przychodzi ten zegarek.
Druga sprawa, to amazon na pewno zmienil swoje zasady, bo jak im reklamowalem koncert Williamsa z Berlina, bo tez go przysylali w kopercie i byl caly rozgnieciony, to za pierwszym razem mozna bylo zrobic wymiane, ale przy drugiej reklamacji jedyna opcja byl juz tylko zwrot i oddanie kasy. Musialem na czacie wywalczyc od nich kolejna wymiane i to byl wyjatek jak mi powiedzieli.