LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
-
- Spec od additional music
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Unboxing Harrego:
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... DlQcGg3jSs
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... DlQcGg3jSs
ten kto to nagrywał nie tylko nie wiedział jak się do tego zabrać, ale też kretyńsko zablokował w pionie nagrywanie i jeszcze trzymał poziomo wtedy telefon... rzadko takie combo inteligentne się zdarza

sorry, ale nie chcę sobie karku skręcić.. jedynce co się nowego z tego dowiedziałem, że na obwolucie od razu zostają ślady palców. reszty i tak nie widać - to że design biały, już wiemy. nadruki na CD mnie nie interesowały...

sorry, ale nie chcę sobie karku skręcić.. jedynce co się nowego z tego dowiedziałem, że na obwolucie od razu zostają ślady palców. reszty i tak nie widać - to że design biały, już wiemy. nadruki na CD mnie nie interesowały...
#FUCKVINYL
-
Zagraniczna płyta polska cena ? he he he

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja posiadam dokładnie ten soundtrack. Na Hoopera nie chciało mi się dużo pieniędzy wydawać.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No to jesteś wygryw, a reszta "estetów" to gamonie, którym teraz specjał lali nie zgra sie kolorystycznie :p

-
Ja tam nie mam nic do płyt zagraniczna płyta polska cena, zeby nie było. Tłoczenie to samo, master też, a płytę kupuję dla zawartości muzycznej, a nie dla poligrafii, czy też bookletu. Oczywiście jak jest obszerny booklet i na extra jakości papierze to bardzo dobrze, ale w większości przypadków na raz do przeczytania i tyle. Problemem tych płyt jest to, że w większości przypadków ich cena jest niewiele mniejsza względem wydania EU lub USA. Więc kupuję płyty bez białej ramki, ale swego czasu kupiłem Desplata Shape of Water i był digipack, i szczerze powiedziawszy wolałbym polską cenę bo jewel.
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Bardziej bym powiedział zagraniczna płyta, zagraniczna cena
, mi również nigdy nie przeszkadzały te białe obwódki 

-
W Shape of Water ? Pewnie jedna kartka na krzyż.A booklet widziałeś?
no więc nie gadajcie, że to "tylko" biała obwoluta z napisem "zagraniczna płyta w polskiej cenie"
owszem, było promil wyjątków, że booklet był pełny, poza tym szpetnym obramowaniem, ale to mega rzadkość.

#FUCKVINYL
Dlatego ja sprowadziłem sobie The Shape of Water z Meksyku
Cena podobna jak w Polsce (i to z uwzględnieniem wysyłki), okładka czeka na autograf (na tym śliskim digipacku by się nie dało), no i nie ma tej polskiej wiochy na okładce 

co by się nie dało?

#FUCKVINYL
Nie, nie, nie. Ten digi jest wyjątkowo śliski. I nie cierpię digi, więc odpada.