LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
partacze znów opóźniają wysyłkę Aliena 3 o kolejny nastepny tydzień
także juz nie ma fizycznej możliwości by doszło na FMF 
NO CD = NO SALE
oj ciężkostrawny ten Alien 3 w takim wydaniu 2cd, alternatów już nawet nie ruszałem
Jedyny Alien który mocno cierpi na rozszerzeniu, w przeciwieństwie do poprzednich gdzie wszystkie na expandzie zyskały 
NO CD = NO SALE
Horner i Goldsmith -Ordered!!! 
Ostatnio zmieniony pt cze 01, 2018 18:18 pm przez Michal, łącznie zmieniany 2 razy.

Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Jack the Bear do odstrzału i to natychmiastowego patrząc na limit.

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Fajny jest ten Horner?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
Lisku , obejrzyj film
Jest cieply i emocjonalny a muzyka spokojna i minimalistyczna
..resztę powie kolega Ghostek 
Ja swoją drogą jestem ciekaw Westernów Jerrego ..Te szumne zapowiedzi " Restored , Remixed , Remastered" wskazuja tylko na najlepsze uzyskane żródło i jakośc najlepszą z możliwych i to w Stereo !! ..gdzie wcześniej 100 Rifles było wydane w mono !! .,Pozyjom i uwidiom
Ja swoją drogą jestem ciekaw Westernów Jerrego ..Te szumne zapowiedzi " Restored , Remixed , Remastered" wskazuja tylko na najlepsze uzyskane żródło i jakośc najlepszą z możliwych i to w Stereo !! ..gdzie wcześniej 100 Rifles było wydane w mono !! .,Pozyjom i uwidiom
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Limit 1500 sztuk przy hajpie jaki jest na ten tytuł (ceny szokują na rynku wtórnym), to bym się tak nie nastawiał na długie leżakowanie Jacka 
Praca przyjemna, choć nie jest to szczyt możliwości Hornera
Praca przyjemna, choć nie jest to szczyt możliwości Hornera

hahah..lecz w przypadku " Jacka ..Danielsa " jest to nawet wskazane ..te dłuuugie leżakowanieLimit 1500 sztuk przy hajpie jaki jest na ten tytuł (ceny szokują na rynku wtórnym), to bym się tak nie nastawiał na długie leżakowanie Jacka
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Wiadome było, że łatwe to nie będzie. Ale ja uwielbiam ten klimat jaki tworzy Goldenthal w tej pracy. Przy odpowiednich warunkach jest to ciekawe doświadczeni. Choć nie do codziennego słuchania. Co by nie było album regularny pozostaje bezkonkurencyjny.

-
Jedi-Master
- Spec od additional music
Posiadam Bliskie Spotkania wyd. Arista 1998, czy jest jakiś powód dla którego można by kupić wyd LaLi?. Poza ciut lepszym dżwiękiem.
Miałem brać Spotkania z Bondem, ale wziąłem z Titaniciem jak go usłyszałem.
Miałem brać Spotkania z Bondem, ale wziąłem z Titaniciem jak go usłyszałem.
wydanie dla kompletaczy, sporo ludzi odpuściło.. ja miałem aristę troszke zużytą wiec wziąłem.. to jak z Jaws - ot ciut lepszy dzwiek i tyle.
NO CD = NO SALE
W piątek ten tajemniczy tytuł od LaLi z Universalu na 1cd i to po raz pierwszy będzie ogłoszony w Variety
This Friday Variety will run the story.
MV
Może to byc Top Gun, ale nie musi.
This Friday Variety will run the story.
MV
Może to byc Top Gun, ale nie musi.
NO CD = NO SALE