Koniec FSM!
Re: Koniec FSM!
a co się dziwisz jak my o tym wydaniu tutaj już 10 zakładek naklepaliśmy jak widzisz? 

NO CD = NO SALE
No gratulacje Wawrzek, informowałeś rano, a my już od wczoraj tutaj o tym gadamy 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No już nieważne, najważniejsze, że Marek się ucieszy. Barca pokonuje Milan i mega wydanie Fieldinga. Żyć nie umierać. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Nie wkurzaj mnie tą Barcą 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A myślisz, że ja kibicuję Barcelonie? Wiedz mi też wolałbym inny wynik.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W ogóle kibicowanie Barcelonie jest takie mainstreamowe.

No właśnie kurna, obstawiałem dzisiaj w jednym konkursie 3:0 i 2:0 w pierwszej połowie, do tego 2 gole Messiego i 1 Villi i już myślałem, że wygram bon do Merlina, a tu dupa, bo jeszcze jednego musiał Alba strzelić, dziad jedenKaonashi pisze:Nie wkurzaj mnie tą Barcą

Ja po prostu z sentymentu kibicuję MilanowiWawrzyniec pisze:W ogóle kibicowanie Barcelonie jest takie mainstreamowe.![]()

-Milan!
-Co?
-4:0!
Tak wiem suche jak cholera i wam pranie właśnie wysuszyłem 
Barcelona - Borussia, to by był fajny finał
-Co?
-4:0!

Barcelona - Borussia, to by był fajny finał

Twój żart był bardziej higroskopijny niż stężony kwas siarkowy 

Bucholc, biorąc pod uwagę, że 99% z Twoich blisko 16 tysięcy postów to marudzenia maści wszelakiej, to może nie wywołuj tego tematuBucholc Krok pisze:Ale co sobie pomarudziłeś to Twoje.![]()

"Assault on Train and Escape" to westernowa akcja z najwyższej półki, underscore Fieldinga jest klimatyczny, meksykańska muzyka źródłowa to nie moja bajka. Co mam jeszcze powiedzieć?

Jestem pewien, że nawet i Marek uzna to wydanie za totalny przerost formy nad treścią... 
Trój-płytowce zaczynają się powoli robić trendem. Czekam aż zaczną tworzyć sztuczne 4-płytowe twory. OK, był już 5-płytowy Ben-Hur oraz 6-płytowy Spartacus, ale to były bardzo specjalne tytuły. Ale o ile Ben-Hura można jeszcze rozumieć, bo do wydania dodano inne nagrania i to jakoś wzbogacało całość, tak już townsonowy Spartacus z jego dziwadłami (2 płyty love theme'u, cała płyta alternate'ów i odrzutów...
) to już ewidentny przykład braku umiaru i ześwirowania producenta...

Trój-płytowce zaczynają się powoli robić trendem. Czekam aż zaczną tworzyć sztuczne 4-płytowe twory. OK, był już 5-płytowy Ben-Hur oraz 6-płytowy Spartacus, ale to były bardzo specjalne tytuły. Ale o ile Ben-Hura można jeszcze rozumieć, bo do wydania dodano inne nagrania i to jakoś wzbogacało całość, tak już townsonowy Spartacus z jego dziwadłami (2 płyty love theme'u, cała płyta alternate'ów i odrzutów...