Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#106 Post autor: Koper » czw maja 20, 2010 23:42 pm

Jak go zjechał, jak szeregowego. :D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

bladerunner

#107 Post autor: bladerunner » czw maja 20, 2010 23:53 pm

No to dawaj zdjęcia, jak nazwa tematu zoobowiązuje!
Spokojnie dojdzie jeszcze Robin I Prince wtedy zrobię :)

bladerunner

#108 Post autor: bladerunner » sob cze 05, 2010 22:52 pm

koniec
Ostatnio zmieniony pn cze 07, 2010 19:52 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Ghostek
Hardkorowy Koksu
Kontakt:

#109 Post autor: Ghostek » ndz cze 06, 2010 01:00 am

Oryginał X-Mena... szalejesz, człowieku :]
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#110 Post autor: Adam » ndz cze 06, 2010 08:06 am

Tomasz Goska pisze:Oryginał X-Mena... szalejesz, człowieku :]
Bladu jest po prostu hardkorem :lol:
#FUCKVINYL

bladerunner

#111 Post autor: bladerunner » ndz cze 06, 2010 10:21 am

Adam Krysiński pisze:
Tomasz Goska pisze:Oryginał X-Mena... szalejesz, człowieku :]
Bladu jest po prostu hardkorem :lol:
Nie jestem hardkorem, zbyt często wracam do tej muzyki, żeby nie mieć jej na płycie.

:?

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#112 Post autor: Bucholc Krok » ndz cze 06, 2010 10:26 am

Adam Krysiński pisze:Bladu jest po prostu hardkorem :lol:
Nie ma się co śmiać.. jak na płycie pojawi się autograf to jej wartość skoczy w cholerę. Będziesz musiał sprzedać swoje cuda z Intrady, żeby ją od blada odkupić. ;)

bladerunner

#113 Post autor: bladerunner » ndz cze 06, 2010 10:28 am

Bucholc Krok pisze:
Adam Krysiński pisze:Bladu jest po prostu hardkorem :lol:
Nie ma się co śmiać.. jak na płycie pojawi się autograf to jej wartość skoczy w cholerę. Będziesz musiał sprzedać swoje cuda z Intrady, żeby ją od blada odkupić. ;)
Dzięki Bucholc !

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#114 Post autor: Bucholc Krok » ndz cze 06, 2010 10:33 am

Jak wiadomo mam dość chłodny stosunek do autografów, ale ciekawe ile by faktycznie kosztowła po podpisaniu. Ma ktoś jakieś przykłady aukcyjne? Oczywiście nie z Allegro. :)

bladerunner

#115 Post autor: bladerunner » ndz cze 06, 2010 10:39 am

Bucholc Krok pisze:Jak wiadomo mam dość chłodny stosunek do autografów, ale ciekawe ile by faktycznie kosztowła po podpisaniu. Ma ktoś jakieś przykłady aukcyjne? Oczywiście nie z Allegro. :)
Niestety ja nie widziałem jeszcze autografu Gregsona na aukcjach słyszałem tylko, że podobno się podpisuje tylko imieniem

:? a Czy podpiszę mi Kingdom, Księcia czy X-Mena to się jeszcze pomyśli :)

Raczej jednak skłaniam się do płyty z X-Menem.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#116 Post autor: Bucholc Krok » ndz cze 06, 2010 10:52 am

bladerunner20 pisze: :? a Czy podpiszę mi Kingdom, Księcia czy X-Mena to się jeszcze pomyśli :)
A dlaczego tylko na jednej? Gdyby mnie to interesowąło to chciałbym, żeby podpisał mi jak najwięcej. Może nawet specjalnie pokupowałbym okazyjnie ścieżki i później odsprzedawał podpisane. :) Zobacz ceny podpisanych płyt u partaczy. Choć trzeba wziąć pod uwagę, że u nich z tymi cenami jest różnie.

bladerunner

#117 Post autor: bladerunner » ndz cze 06, 2010 11:05 am

Bucholc Krok pisze:
bladerunner20 pisze: :? a Czy podpiszę mi Kingdom, Księcia czy X-Mena to się jeszcze pomyśli :)
A dlaczego tylko na jednej? Gdyby mnie to interesowąło to chciałbym, żeby podpisał mi jak najwięcej. Może nawet specjalnie pokupowałbym okazyjnie ścieżki i później odsprzedawał podpisane. :) Zobacz ceny podpisanych płyt u partaczy. Choć trzeba wziąć pod uwagę, że u nich z tymi cenami jest różnie.
Ja rozumiem, ale trochę tak niekulturalnie podejść z połowa dyskografii :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#118 Post autor: Bucholc Krok » ndz cze 06, 2010 11:09 am

No bez żartów! Nie można mieć skrupułów! Najwyżej nie podpisze wszystkich. Zresztą, jeśli zobaczy, iż jesteś takim fanem, że masz tyle oryginałów to podpisze. Najwyżej spławi pozostałych. :) Niech Ci ludzie z forum powiedzą z iloma okładkami podchodzili na festiwalu w Krakowie. :D
Ostatnio zmieniony ndz cze 06, 2010 11:11 am przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.

bladerunner

#119 Post autor: bladerunner » ndz cze 06, 2010 11:11 am

Bucholc Krok pisze:No bez żartów! Nie można mieć skrupułów! Najwyżej nie podpisze wszystkich. Zresztą jeśli zobaczy, iż jestes takim fanem, że masz tyle oryginałów to podpisze. Najwyżej spławi pozostałych. :) Niech Ci ludzie z forum powiedzą z iloma okładkami podchodzili na festiwalu w Krakowie. :D
No bo ludzie z Polski to nie jest dobry przykład to bydlęta! podobno masa osób nie dostała. Jeden będzie miał 5 autografów a inny zero. Demokracja!

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#120 Post autor: Bucholc Krok » ndz cze 06, 2010 11:15 am

bladerunner20 pisze:No bo ludzie z Polski to nie jest dobry przykład to bydlęta!

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że w innych krajach jest lepiej. :)
podobno masa osób nie dostała.

Co zrobić, takie życie. :)
Jeden będzie miał 5 autografów a inny zero. Demokracja!
A, skoro jesteś demokratą.. :) Ja tylko piszę, co sam bym zrobił. Może już nigdy nie spotkasz tego kompozytora i później będziesz sobie pluł w brodę, że trzeba było spróbować..

ODPOWIEDZ