REMAKI
-
Templar
Re: REMAKI
Nie wiem co mi strzeliło do łba, obejrzałem całą trylogię Paranormal Activity. Tym razem sam, w środku nocy, przy zgaszonym świetle i nic to nie zmieniło
Pierwsza część tragedia, druga część jeszcze większa tragedia, no trójka trochę lepsza, byłaby jeszcze lepsza gdyby te cholerne trzęsienie ziemi nie przerwało najlepszej akcji
No, ale i tak przez większość czasu nudna, tak jak poprzednie części, raz się tylko trochę wystraszyłem, jak żona wyskoczyła dla jaj z szafy w masce, Master-Troll 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A nie dość że nie straszne to, to jeszcze pewnie w żadnej części nie ma nagich lasek. Taki to horror jak z koziej dupy trąba. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie, kurwa, tylko nie to!
http://www.imdb.com/title/tt1034415/
nie dość, że Hollywood zabiera się za remake filmu Argento (którego siłą nie była przecież fabuła, ale styl reżysera) to jeszcze muzykę ma robić Steve Jablonsky...
http://www.imdb.com/title/tt1034415/
nie dość, że Hollywood zabiera się za remake filmu Argento (którego siłą nie była przecież fabuła, ale styl reżysera) to jeszcze muzykę ma robić Steve Jablonsky...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co?
Bez jaj. Fakt, sam wystawiłem score'owi "Suspirii" 2 nutki, ale temat jest świetny i takiego Jablo nigdy nie zrobi. Po za tym sam film oryginalnością nie grzeszy. Jego siłą jest strona wizualna, więc remake jest bez sensu. Gdyż należałoby wtedy stworzyć tak samo genialną atmosferę i stronę wizualną, co jest niemożliwe i będzie zresztą nieświeże.
Bez jaj. Fakt, sam wystawiłem score'owi "Suspirii" 2 nutki, ale temat jest świetny i takiego Jablo nigdy nie zrobi. Po za tym sam film oryginalnością nie grzeszy. Jego siłą jest strona wizualna, więc remake jest bez sensu. Gdyż należałoby wtedy stworzyć tak samo genialną atmosferę i stronę wizualną, co jest niemożliwe i będzie zresztą nieświeże.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
WTF ciąg dalszy
http://www.filmweb.pl/news/Ruszy%C5%82y ... a%22-84916
Ja już nawet nie wspomnę, że Evil Dead II to w zasadzie remake a nie sequel Evil Dead I. To teraz będzie remake remaku?
http://www.filmweb.pl/news/Ruszy%C5%82y ... a%22-84916
Ja już nawet nie wspomnę, że Evil Dead II to w zasadzie remake a nie sequel Evil Dead I. To teraz będzie remake remaku?
dołóżmy do listy Nieśmiertelnego
jeśli Brajan do tego napisze muzę to może będzie to jedyny pozytywny akcent tego rimejku.
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
OMG... Brajan będzie próbował stworzyć coś w zamian Queen + Kamen...
To dopiero będzie nieporozumienie
To dopiero będzie nieporozumienie
to nie żart. remake 7 Wspaniałych nas czeka, w rolach głównych jak na razie:
Tom Cruise - Chris
Matt Damon - Vin
Kevin Costner - Britt
Morgan freeman - Calvera

Tom Cruise - Chris
Matt Damon - Vin
Kevin Costner - Britt
Morgan freeman - Calvera

NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Brakuje jeszcze infa, że remake będzie mrooooczniejszy od poprzednika 
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
nie ma jeszcze finalnego wyboru. ale wytwórnia to Sony/MGM więc ranking potencjalnych nazwisk można łatwo zrobić.
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ciekawe kto zrobi muzę. Pewnie jakaś lama.
NO CD = NO SALE