Dotychczas jak wiemy ani Kamen, ani Ottman, ani nawet Powell z Gregsonem nie zachwycili. Co tu się dużo oszukiwać seria prezentuje slaby poziom
X-Men: Pierwsza klasa / X-Men: First Class- Henry Jackman
-
bladerunner
X-Men: Pierwsza klasa / X-Men: First Class- Henry Jackman
Ciekawe co pokaże młody i utalentowany uczeń RCP Henry Jackman
.
Dotychczas jak wiemy ani Kamen, ani Ottman, ani nawet Powell z Gregsonem nie zachwycili. Co tu się dużo oszukiwać seria prezentuje slaby poziom
.
Re: X-Men: Pierwsza klasa / X-Men: First Class- Henry Jackma
Coś na poziomie Wolverina? Zresztą na sam film jak i muzykę kompletnie nie czekam, więc Jackman może sobie pisać co chce.Ciekawe co pokaże młody i utalentowany uczeń RCP Henry Jackman.
Score Powella zaliczam do ścisłej czołówki tego kompozytora. Praca Ottmana również mi się podoba, kapitalny temat, mocna akcja. Kamen też daje radę, szczególnie jak pozostali dwaj, w wersji rozszerzonej. Wolverina, ani filmowo, ani muzycznie do serii nie zaliczam i tego nowego czegoś raczej też nie.Dotychczas jak wiemy ani Kamen, ani Ottman, ani nawet Powell z Gregsonem nie zachwycili.
Pierwsze 3 X-meny to dobra muzyczna seriaCo tu się dużo oszukiwać seria prezentuje slaby poziom
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja oczywiście na film czekam,tak jak na każdą adaptację komiksu 
też uważam że muzyka do X-Men 2 i X-Men 3 prezentuje dobry poziom,praca Kamena niezbyt do mnie przemawia ( wolę Robin Hooda
) a o Wolverine szkoda nawet pisać 
też uważam że muzyka do X-Men 2 i X-Men 3 prezentuje dobry poziom,praca Kamena niezbyt do mnie przemawia ( wolę Robin Hooda
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Od 2 i 3 odstaje, ale może pochwalić się chyba najlepszym utworem tej serii "Checkmate and End Credits".lis23 pisze:praca Kamena niezbyt do mnie przemawia ( wolę Robin Hooda)
- Ramin Djawadi
- Parkingowy przed studiem nagrań
Witam wszystkich bardzo serdecznie!!
Ja bardzo lubie X-Meny i licze na to,ze Henryk Jackman pokaże klase tak jak w Kubusiu Puchatku!!
Ja bardzo lubie X-Meny i licze na to,ze Henryk Jackman pokaże klase tak jak w Kubusiu Puchatku!!
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Młody może on i jest (chociaż ja tam nie wiem ile ma lat) ale utalentowany?bladerunner pisze:Ciekawe co pokaże młody i utalentowany uczeń RCP Henry Jackman.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Nie wiadomo czy muzyczny, ale marketingowy na pewno, skoro o nim słyszymy
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Marketingowo to kto inny mu robi reklamę...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Mefisto
Jackman? To już kładę na to lachę.
Jak będzie poziom chociażby HGW to nie będzie źle.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Co najwyżej będzie tylko źle. :P
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jackman
Czyli możliwe, że ten film może mieć coś gorszego od plakatów
A w ogóle to coś pracowity jest Jackman. "X-Men", "Winnie the Pooh", czy też muzyka do tej animacji o kocie ze "Shreka". Zobaczymy, który z tych score'ów będzie chociaż dobry, liczę, że będzie to Kubuś Puchatek.
A w ogóle to coś pracowity jest Jackman. "X-Men", "Winnie the Pooh", czy też muzyka do tej animacji o kocie ze "Shreka". Zobaczymy, który z tych score'ów będzie chociaż dobry, liczę, że będzie to Kubuś Puchatek.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
bladerunner
Jaki jest wasz ulubiony superbohaterowokomiksowy score? 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A nie lepiej osobny temat założyć do tak w sumie ważnego pytania? Zwłaszcza, że też należy jeszcze zrozumieć co rozumiemy pod słowem super, i czy zamierzamy ograniczać się tylko do bohaterów Marvela, czy też DC też bierzemy. I jak liczymy Batmany itd. itd. itd. ...bladerunner pisze:Jaki jest wasz ulubiony superbohaterowokomiksowy score?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
"Batman Returns". Reszta jest milczeniem.
Fe.