Sam jesteś partanina. 2 i pół roku ciężkiej pracy!!!Bucholc Krok pisze:Proszę mnie usunąć z tej listy. Nie chcę brać udziału w podobnej partaninie.Poważni ludzie z branży nie będą chcieli ze mną gadać jak zobaczą, że coś przy tym robiłem.
Kobiety a muzyka filmowa
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dziękuję bardzo. Tak jest o tym "Gran Torino" głośno, że pomyślałem sobie, że to wstyd, że tego filmu jeszcze nie widziałem. A, że i tak muszę się wstydzić mojego gustu muzycznego i innego także, to przynajmniej chciałem jakoś filmowo nadrobić. Dlatego też właśnie dzisiaj wypożyczyłem DVD, aby sobie ten film wieczorem obejrzeć. I wiecie co? Tak nie wiedzieć skąd, chyba domyślam się jak ten film się skończy.
P.S. Mam nadzieję, że w książeczce do soundtracka się nie pojawiam?
P.S. Mam nadzieję, że w książeczce do soundtracka się nie pojawiam?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No, chomik powraca do żywych..Wawrzyniec pisze:Tak nie wiedzieć skąd, chyba domyślam się jak ten film się skończy.
Jest wolny obój i produkcja.P.S. Mam nadzieję, że w książeczce do soundtracka się nie pojawiam?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja w ogóle Panowie z całym szacunkiem, dość pesymistycznie podchodzę do tego całego projektu. Według mnie za dużo osób jest zaangażowanych w ten soundtrack. Nie lubię takich sytuacji. Po za tym mam poważne wątpliwości czy to Koper jest naprawdę kompozytorem tej muzyki
Umieszczenie Babucha na okładce rodzi spekulacje. I ja spekuluję, że to tak naprawdę on odpowiada za większość muzyki.
A w ogóle to wczoraj oglądnąłem sobie "Gran Torino". Takie zakończenia się nie spodziewałem
I naprawdę mam wątpliwości czy to co Koper czy też naprawdę Babuch, stworzyli pasuje pod obraz.
Słyszałem głosy, że podobno producenci nie są do końca zadowolenia i myślą o zastąpieniu tego score'u, muzyką Paula Haslingera.
Impressive. Most impressive.
Naprawdę gratuluję i zazdroszczę talentu
Ja wiele bym dał choć za kroplę talentu muzycznego
I pewnie brak tego talentu, jest także odpowiedzialny, że słuchałem do tej tak beznadziejnej muzyki. Ale to się zmieni 
A w ogóle to wczoraj oglądnąłem sobie "Gran Torino". Takie zakończenia się nie spodziewałem
Słyszałem głosy, że podobno producenci nie są do końca zadowolenia i myślą o zastąpieniu tego score'u, muzyką Paula Haslingera.
Ja gram na gitarze, na dzwonkach chromatycznych, na flecie, uczę się na wiolonczeli
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wawrzyniec, aleś Ty pełny sprzeczności...Wawrzyniec pisze:Ja w ogóle Panowie z całym szacunkiem, dość pesymistycznie podchodzę do tego całego projektu. Według mnie za dużo osób jest zaangażowanych w ten soundtrack. Nie lubię takich sytuacji.
Konsekwencja się kłania