Słyszałem, że film zarobił w Chinach 30 mln w 10 dniAdam pisze:i cóż po tych reckach skoro za pół roku nikt nie będzie o tym pamiętał?
JOHN CARTER - Michael Giacchino
Re: JOHN CARTER - Michael Giacchino
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tylko, że Giacchina wydają i co z tego?Adam pisze:i cóż po tych reckach skoro za pół roku nikt nie będzie o tym pamiętał?Gjaczin ma pecha, tak jak pecha miał Basil z co 2 filmem, gdzie dopiero po 20 latach score został zauważony przez nowe a czesto pierwsze wydanie.
30 milionów w 10 dni w Chinach? W tych Chinach, gdzie ludzie na środku wioski na pustyni budują wieżowiec ze złotymi rzeźbami w środku bo nie mają co z pieniędzmi zrobić?Mystery Man pisze:Słyszałem, że film zarobił w Chinach 30 mln w 10 dni
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Mefisto
Prawda? Nie to co Tyler, którego każda praca przechodzi do annałów... nudy i nijakościAdam pisze:i cóż po tych reckach skoro za pół roku nikt nie będzie o tym pamiętał?
Kolejny fanowski trailer, tym razem z muzą Giacchino - nawet fajnie wyszło.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... oJCEwN2A34
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... oJCEwN2A34
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ponoć porażka " Johna Cartera " spowodowała, że Disney chce sobie to odbić rzucając na rynek tanie i dziadowskie wydania swoich klasyków na Blu-Ray
na pierwszy ogień idą ' Pocahontas ", " Tarzan " i " Lis i Pies ', cena niska bo tylko 60 zł za sztukę, ale ... płyta jednowarstwowa, 25 GB, praktycznie brak dodatków i słaba jakość obrazu ( ponoć coś jak DVD podciągnięte do jakości BD ) ...bardzo mnie tym Disney zmartwił, bo akurat na te filmy czekałem, nawet już zamówiłem a teraz nie wiem, co zrobić ...
tutaj opinie o wydaniu " Tarzana " i trochę screenów, widać na nich, min. słabe kolory:
http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=186225&page=5
na pierwszy ogień idą ' Pocahontas ", " Tarzan " i " Lis i Pies ', cena niska bo tylko 60 zł za sztukę, ale ... płyta jednowarstwowa, 25 GB, praktycznie brak dodatków i słaba jakość obrazu ( ponoć coś jak DVD podciągnięte do jakości BD ) ...bardzo mnie tym Disney zmartwił, bo akurat na te filmy czekałem, nawet już zamówiłem a teraz nie wiem, co zrobić ...
tutaj opinie o wydaniu " Tarzana " i trochę screenów, widać na nich, min. słabe kolory:
http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=186225&page=5
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
to jest nagranie zwykłego dvd9 na mniejszą płytę br i tyle, 5 min robotylis23 pisze:płyta jednowarstwowa, 25 GB,
NO CD = NO SALE
-
Templar
Co ma Carter do tego, z tego co widzę Tarzan wyszedł już w marcu, takich rzeczy nie przygotowuje się z dnia na dzień, już dawno mieli takie przygotowane. A Cartera to sobie odbiją na Avengersach.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- lis23
Czyli to będzie jakość DVD i nie warto kupować? - miałem zamiar kupić " Tarzana " i " Pocahontas " ale liczyłem wtedy na porządne wydania tylko bez dodatków.Adam pisze:
to jest nagranie zwykłego dvd9 na mniejszą płytę br i tyle, 5 min roboty- ten sam przekręt zrobili z edycją kinowych lotrów.
Cena jest niższa o połowę, standardowe wydanie filmu Disneya na BD to 1190 zł.kiedyśgrześ pisze:60 PLN za Blu-ray to niska cena? Chyba Lisa przygięło
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Za 1190 zł to można kupić 5 odtwarzaczy, ale wiem o co biegalis23 pisze:Cena jest niższa o połowę, standardowe wydanie filmu Disneya na BD to 1190 zł.
-
Templar
Wszystkie części Króla Lwa na BR widziałem w zeszłym roku w MM po 59zł za 1 film, i to z jakiś tydzień, może 2 po premierze 
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
No była kiedyś kłótnia na forum, Adam twierdził, że drogo, Mefisto, że tanio, a prawda jest taką, że trzeba się narozglądać, żeby nie przepłacić 
- lis23
119 złkiedyśgrześ pisze:Za 1190 zł to można kupić 5 odtwarzaczy, ale wiem o co biegai dlatego nie kupuję w Empiku
Droczę się
uważam, że to za drogo, dlatego kupuję płyty bez polskich napisów, często za granicą, taniej
a po co mi filmy bez polskich napisów?, nie jestem Anglikiem czy Niemcem, więc oczekuję polskich napisów
a w Empiku i tak trochę taniej - 112 zł za dwa filmy, na Muve. pl ok. 115 zł, wraz z kurierem
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John