Steve Jablonsky - Ender's Game (2013)
Re: Steve Jablonsky - Ender's Game (2013)
Co za suchy, nudy i nijaki score. Już przywoływany tu Battleship był lepszy, tam przynajmniej w takich trackach jak First Transmission, The Art Of War, Super Battle, czy Hopper się coś działo, tu nie dzieje się absolutnie nic. Ocena 1 to może przesada, ale jak pomyśleć, że Horner, ze swoim drygiem do sci-fi i filmów o młodych bohaterach, mógł tu sprawić score w na miarę Karate Kid czy The Amazing Spider-man, to pod oceną Southalla mogę spokojnie się podpisać.
Kiepsko i to bardzo
Jak to jest że można mieć pomysł na głupawy filmik Pain & Gain, z kilkakrotnie mniejszym budżetem, a na takie coś robić taką słabą muzę? Mocny kandydat do gniota roku, choć jeszcze nam Newton Howard nie pokazał swoich zdolności w tym roku w pełni
Tu nie ma co komentować w zasadzie z tego Jabła, a tytuł nowej płyty Czesława wystarczy za komentarz:

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Cały Jablonsky, panie.Adam pisze:Jak to jest że można mieć pomysł na głupawy filmik Pain & Gain, z kilkakrotnie mniejszym budżetem, a na takie coś robić taką słabą muzę?
Ale wieść niesie, że on jeszcze rokuje.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
"grać nie srać". tyle w temacie. to od dziś moje nowe hasło do komentowania miernot-scorów krótko i zwięźle.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiedziałem, że tak będzie. Kłamstwo powtarzane wiele razy stało się prawdą.Koper pisze:Ale wieść niesie, że on jeszcze rokuje.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czyli co? Faktycznie zaczął rokować?Wawrzyniec pisze:Wiedziałem, że tak będzie. Kłamstwo powtarzane wiele razy stało się prawdą.Koper pisze:Ale wieść niesie, że on jeszcze rokuje.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie, to że ten tekst o rokowaniu nigdy nie padł. A przynajmniej nigdy z moich ust.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A czy ja napisałem, że to cytat z Ciebie?Wawrzyniec pisze:Nie, to że ten tekst o rokowaniu nigdy nie padł. A przynajmniej nigdy z moich ust.
Jesteś "wieść niesie"?

uderz w stół a nożyce się odezwą
wszystko jasne, Wawrzyn 

#FUCKVINYL
Kolejna recka tego dzieła:
http://tracksounds.com/reviews/enders_g ... lonsky.htm
No i Adam zasłużenie wygrywa ankietę
viewtopic.php?f=18&t=3149
http://tracksounds.com/reviews/enders_g ... lonsky.htm
No i Adam zasłużenie wygrywa ankietę

viewtopic.php?f=18&t=3149
Ja bym uważał na Twoim miejscu z tym hasłem jednak, bo się okaże, że tak określać będziesz bardzo dobre pozycje współczesnej muzyki filmowej.Adam pisze:"grać nie srać". tyle w temacie. to od dziś moje nowe hasło do komentowania miernot-scorów krótko i zwięźle.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
jak widać przy tym nie użyłem tej frazy
a dlaczego? to chyba jasne - to muzyka filmowa spełniająca dobrze swoją funkcjonalnośc w filmie, a na płycie nie nadająca się do słuchania. I własnie przez symbiozę tych dwóch rzeczy nie mogę wyrazić takiej opinii. ale to napisałem już w temacie Prisoners.

#FUCKVINYL
Wymiękłem, jak usłyszałem na ekranie Grę o Tron - tyle w temacie.
1 / 5
1 / 5