Ten FMF miał mieć 5 dni więc owa połowa dotyczy dla mnie tej liczy właśnie.
Wychodzi 2,5 więc 3 dni pewnie będą.
Piątek, sobota i w niedzielę ostatni koncert.
Co my będziemy dumać - kiedy można się spodziewać infa oficjalnego od KBF ?
Nie do końca. Nigdzie nie było takiego infa, a jedyne które było - to zdjęcie z Teneryfy - nie jest w żaden sposób wiarygodne, bo tamten festiwal był w sierpniu ub. roku, gdy nikt w KBF nie śnił nawet że tak ich potraktują z kasą. To że oni w tamte wakacje sobie zaplanowali 5 dniowy fmf i taki flipczart wyświetlali jako reklamę na współpracującej z nimi Filmucite Navarro, o niczym dziś nie świadczy i jest tylko historią. To był wtedy tylko ich plan na to wynika, o czym nikt by nie wiedział gdyby nie przypadkowo że trafiłem na taką fotę. Nigdzie indziej nie podawali tych dat ani nie mówili o nich. Do tej pory standardem był fmf 3 dniowy, więc mozna zakładać że skończy się np na 2 dniach, a już bankowo nie będzie więcej niż w trzech. I terminy podane na tamtej reklamie też mogą ulec przez to zmianie. Aha i ta fota nie była nigdzie dostępna oficjalnie, ja ją wypatrzyłem w miniaturce na jednym z archiwum newsów strony FMF, gdzie dali wzmianke o festiwalu Navarro. A np jak ich ktoś daaawno temu już pytał na fejsie o daty fmf w 2012 to odpisywali tam że nie są jeszcze znane.Turek pisze:Ten FMF miał mieć 5 dni więc owa połowa dotyczy dla mnie tej liczy właśnie.
Wychodzi 2,5 więc 3 dni pewnie będą.
Piątek, sobota i w niedzielę ostatni koncert.
eee, nie śledzę co prawda człowieka w czerwonych okularach, ale czy to nie jest przypadkiem warszawska impreza? WTF?Althazan pisze: Ważny cytat:koncertu finałowego Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy
no dobra, ale finał zdaje się zawsze był w Wawie czy nie? Zresztą jak napisałem - nie śledzę.Adam pisze:przecież nie Owsik tyko miasta w szczytnym celu za ta płacą, nie załamuj mnie ile Ty masz lat