Bucholc a czemu nie ściągniesz sobie ''darmowych próbek'' z internetu ?Bucholc Krok pisze:Jakieś próbki słyszałem.
The Last Airbender - James Newton Howard
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
bladerunner
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
-
bladerunner
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
No jasne, że obaj są niezastąpieni. Pisząc tak miałem na myśli, że jak Williams odejdzie z tego świata, Howard pozostanie dla mnie najlepszym żyjącym kompozytorem i choć w części wypełni pustkę po mistrzu moim. Dalej jednak klasyfikacja pozostanie niezmienna 1 Williams, 2 Goldsmith, 3 Howard/Poledouris.DanielosVK pisze:Nie zastąpi. I pewnie nawet nie zamierza. Zarówno Williams, jak i Howard są niezastąpieni. W dodatku piszą w zupełnie inny sposób.Pamiętam, że kiedyś tak napisałem i teraz z czystym sumieniem się powtórzę James Newton Howard to artysta który gdy zabraknie Johna zastąpi mi go godnie i będzie najlepszym (wśród żyjącyh oczywiście) kompozytorem filmowym.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
-
bladerunner
Muaddib ja się naprawdę zastanawiam jak można najwięcej słuchać Johna na krążkach . Próbowałem się przekonać setki razy, oglądałem niektóre filmy po 2 razy by wspomóc przyjemność podczas odsłuchu, ale nie mogę
. Tracki na płycie u Johna są strasznie nierówne. Co z tego, że jedno Desert Chase z Indiany jest lepsze niż 95% utworów, które stworzył mój Guru, jak najzwyczajniej w świecie połowy płyty nie da się słuchać 
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Jak widzisz Bladu da się dabladerunner pisze:Muaddib ja się naprawdę zastanawiam jak można najwięcej słuchać Johna na krążkach . Próbowałem się przekonać setki razy, oglądałem niektóre filmy po 2 razy by wspomóc przyjemność podczas odsłuchu, ale nie mogę. Tracki na płycie u Johna są strasznie nierówne. Co z tego, że jedno Desert Chase z Indiany jest lepsze niż 95% utworów, które stworzył mój Guru, jak najzwyczajniej w świecie połowy płyty nie da się słuchać
Ponadto ja nie słucham cały czas Williamsa on zajmuje raptem 1/4 mojej kolekcji
A za chwilę np. będę grać ale w siatę na sali