John Williams - Star Wars: The Force Awakens (2015)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
hp_gof

Re: John Williams - Star Wars: The Force Awakens (2015)

#631 Post autor: hp_gof » ndz gru 27, 2015 19:54 pm

Wojteł, czekamy! 8)

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#632 Post autor: Kaonashi » ndz gru 27, 2015 20:22 pm

Nie drażnij go, bo jak się wkurzy, to tak zasypie stronę swoimi recenzjami, że nie będziesz miał gdzie Iglesiasa wcisnąć. :wink:
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#633 Post autor: Wojteł » ndz gru 27, 2015 20:47 pm

Sorry Kaonashi że mam życie poza filmmusic i nie pytam ludzi o pierwszej w nocy między wigilią a bożym narodzeniem czy im strona działa :wink:
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#634 Post autor: Kaonashi » ndz gru 27, 2015 20:56 pm

Wojtek pisze:Sorry Kaonashi że mam życie poza filmmusic i nie pytam ludzi o pierwszej w nocy między wigilią a bożym narodzeniem czy im strona działa :wink:
Masz na myśli facebooka i lansowanie się koszulką z chewbaccą? :wink:

EDIT: To było pomiędzy pierwszym, a drugim dniem świąt. :)

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#635 Post autor: Wojteł » ndz gru 27, 2015 20:58 pm

Biorąc pod uwagę, że dostałem tę koszulkę od kogoś, z kim nawiązałem kontakty społeczne, bo wyszedłem z domu, to tak, jest to nie najgorszy przykład :P

hp_gof

#636 Post autor: hp_gof » ndz gru 27, 2015 21:27 pm

Wara mi od Iglesiasa :D Jutro przypada 120. rocznica pierwszego pokazu filmu braci Lumiere, który jest uznawany za początek światowej kinematografii, więc będziemy świętowali Almodóvarem :) A żeby Was zmobilizować do czytania będzie wstawione erotyczne zdjęcie :mrgreen: A co do SW - Wojteł jest tak okrutny, że trzyma Williamsa i jego fanbojów już tydzień po premierze w niepewności... :shock: Nawet dla mnie nie-fana Williamsa i nie-fana SW to jest męczarnia, wszak zżyłem się z tym scorem i jestem ciekaw jego opinii :( Smuteczek... :(

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#637 Post autor: Wojteł » ndz gru 27, 2015 21:34 pm

Bo mówiłem, że to wstawię po drugim sensie, czyli jutro albo pojutro :P A Kao przeżywa, że zablokowałem Godzille, a on ma ciśnienie zrobić wszystkich japońców w historii wszechświata i to najlepiej na wczoraj, bo Paweł od 5 lat blokuje CE3K na które 5 innych osób w redakcji ma chrapkę, zresztą Wawrzek, Paweł i jeszcze parę innych osób pisze jedną reckę na miesiąc i ma zaklepane od X lat inne scory i jakoś nikt im wyrzutów nie robi :P

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#638 Post autor: Kaonashi » ndz gru 27, 2015 21:54 pm

Wojtek pisze:Bo mówiłem, że to wstawię po drugim sensie, czyli jutro albo pojutro :P
To rób na bieżąco update w kalendarzu, bo jakbym wiedział, to bym ze swoją nowością dzisiaj wskoczył, tym bardziej, że Hapek ma jakieś wyjątkowe plany na jutro co do Iglesiasa. :P
Wojtek pisze:bo Paweł od 5 lat blokuje CE3K na które 5 innych osób w redakcji ma chrapkę, zresztą Wawrzek, Paweł i jeszcze parę innych osób pisze jedną reckę na miesiąc i ma zaklepane od X lat inne scory i jakoś nikt im wyrzutów nie robi :P
Jakbym ja miał ciśnienie na ten score, to już dawno by był na stronie. :P Ode mnie, albo od Pawła. Twardym trzeba być, nie miętkim. :wink:

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#639 Post autor: Wojteł » ndz gru 27, 2015 22:17 pm

Kaonashi pisze:
Wojtek pisze:Bo mówiłem, że to wstawię po drugim sensie, czyli jutro albo pojutro :P
To rób na bieżąco update w kalendarzu, bo jakbym wiedział, to bym ze swoją nowością dzisiaj wskoczył, tym bardziej, że Hapek ma jakieś wyjątkowe plany na jutro co do Iglesiasa. :P

No, faktycznie sorry z tym, ale umawiałem się w mailach z grupowo, że datę mam wpisać orientacyjnie i to się poprawi na dniach. Jak nikt nie ma planów na środę, to wpiszę na 30stego :P

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#640 Post autor: Kaonashi » ndz gru 27, 2015 22:28 pm

No ok, w sumie ta recka powinna być traktowana priorytetowo.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#641 Post autor: Adam » pn gru 28, 2015 10:37 am

Wojtek pisze:Sorry Kaonashi że mam życie poza filmmusic i nie pytam ludzi o pierwszej w nocy między wigilią a bożym narodzeniem czy im strona działa :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
#FUCKVINYL

hp_gof

#642 Post autor: hp_gof » pn gru 28, 2015 11:00 am

Nie śmiej się, ja dzisiaj w nocy zadałem to samo pytanie Wojtkowi, bo faktycznie coś z tą stroną jest nie tak (a był jedyny dostępny o 4 w nocy) :P

Kaonashi - nie mam jakichś wyjątkowych planów co do Iglesiasa, po prostu tak się złożyło, że jest dzisiaj ważna rocznica i można jedno pod drugie podciągnąć ;) Wedle znanych mi reguł jedna staroć i jedna nowość dziennie, więc jak ktoś ma do wrzucenia nowość dzisiaj, to śmiało ;) Jutro wrzucam nowość (jeśli zdążę napisać :mrgreen: ), to możecie wrzucać staroć ;) Pasi?

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#643 Post autor: Kaonashi » pn gru 28, 2015 13:42 pm

Adam pisze:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To nie było wtedy. Wojtek zwyczajnie przekręca fakty (ani godzina, ani data się nie zgadza), żeby mu na ripostę ładna historyjka wyszła, bo się biedny burzy na przytyki o jego tempo pisania recenzji. :P
hp_gof pisze:Nie śmiej się, ja dzisiaj w nocy zadałem to samo pytanie Wojtkowi, bo faktycznie coś z tą stroną jest nie tak (a był jedyny dostępny o 4 w nocy) :P

Kaonashi - nie mam jakichś wyjątkowych planów co do Iglesiasa, po prostu tak się złożyło, że jest dzisiaj ważna rocznica i można jedno pod drugie podciągnąć ;) Wedle znanych mi reguł jedna staroć i jedna nowość dziennie, więc jak ktoś ma do wrzucenia nowość dzisiaj, to śmiało ;) Jutro wrzucam nowość (jeśli zdążę napisać :mrgreen: ), to możecie wrzucać staroć ;) Pasi?
Już wrzuciłem wczoraj, po prostu miałem gotowe, więc nie czekałem do poniedziałku, skoro niedziela była wolna. :wink:

hp_gof

#644 Post autor: hp_gof » pn gru 28, 2015 14:04 pm

Bhawo Ty :)

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#645 Post autor: Wojteł » pn gru 28, 2015 15:42 pm

Fakt, sprawdziłem archiwum i to było w piątek o 22:10, czyli pomyliłem się o 21 godzin :P
hp_gof pisze:Nie śmiej się, ja dzisiaj w nocy zadałem to samo pytanie Wojtkowi, bo faktycznie coś z tą stroną jest nie tak (a był jedyny dostępny o 4 w nocy) :P
bo goście sobie poszli i dopiero miałem czas zrobić zadanie z harmonii i dopisać kolejne strony recki :P w sumie chyba potem będę musiał kolejny dzień poświęcić na wycinanie akapitów, bo rozrasta mi się to do zdecydowaniu zbyt wielkich rozmiarów, by komuś się to chciało czytać :P

ODPOWIEDZ