A ja mam nadzieję, że zdobędzie albo "Life of Pi" to w pierwszej kolejności, albo "Skyfall"lis23 pisze:Jak dla mnie, Oscara może zdobyć każdy, byleby nie " Skyfall " ( muzyka, której się w ogóle nie pamięta po wyjściu z kina ) i " Life of PI " ( nuda ) - jeżeli nie " Lincoln " to " Anna Karenina " - muszę sobie tego poszukać na YT.
NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE - ROK 2012
Barryego tyle razy olewali to i Newmana oleją pewnie. Zresztą większy fail będzie jak Adele nie dostanie za song - wtedy to chyba ja rano wyląduje na ojomie 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Tylko ktoś z tej trójki - Life of Pi, Skyfall, Anna Karenina.
Argo - fail, Lincoln - epic fail
Główna walka to na pewno się stoczyła pomiędzy Life of Pi, a Skyfall, także któryś z tych będzie, inny wybór to by chyba był tylko w ramach "gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta"
Argo - fail, Lincoln - epic fail
Główna walka to na pewno się stoczyła pomiędzy Life of Pi, a Skyfall, także któryś z tych będzie, inny wybór to by chyba był tylko w ramach "gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta"
W ramach show Oscara dostanie prowadzącyAdam pisze:Barryego tyle razy olewali to i Newmana oleją pewnie. Zresztą większy fail będzie jak Adele nie dostanie za song - wtedy to chyba ja rano wyląduje na ojomie
dlaczego nie zwracacie uwagę że typujecie najlepsze scory, a ta kategoria dawno rządzi się innymi prawami i nie wygrywa najlepszy?
wcale sie nie zdziwie jakby w ramach nagrody pocieszenia dostał score z lincolna lub argo
NO CD = NO SALE
w ankiecie tylko ja z Agentem głosowałem na Skyfall. zobaczymy rano czy nasza intuicja była dobra 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Nawet wtedy to powinno wygrać Life of Pi albo Skyfall, Anna Karenina ma najmniejsze szanse. Lincoln ma niby najwięcej nominacji, ale myślę, że to może być jedna z największych porażek tej gali, a nagrody zgarnie Life of Pi, które jest drugie z ilością nominacji i też właśnie mógłby wyrwać przy tym nagrodę za score. Natomiast Skyfall to może dzięki Adele wygrać, no bo jak na piosenkę głosowali, to i od razu na scoreAdam pisze:dlaczego nie zwracacie uwagę że typujecie najlepsze scory, a ta kategoria dawno rządzi się innymi prawami i nie wygrywa najlepszy?wcale sie nie zdziwie jakby w ramach nagrody pocieszenia dostał score z kareniny lub argo
Mystery pisze:Dzięki, spoko jakość i nic się nie tnie, jak będzie tak w nocy to gitMefisto pisze:http://tv-stream.in/?tv=pro7
Templar pisze:I ja również dziękuję, póki co bardzo ładnie działa, także czekamy na galęMefisto pisze:http://tv-stream.in/?tv=pro7
-
Templar
No póki co Seth daje radę, dobre teksty lecą 
EDIT: Nie no, koleś rozpierdala
EDIT: Nie no, koleś rozpierdala
Sympatyczny wstęp. Brawo Waltz.
-
hp_gof
Seth mnie wynudził, sorry. Parę tekstów fajnych, ale nic mnie nie rozśmieszyło o łez.
Czy dobrze zrozumiałem, że tegoroczne Oscary mają temat: muzyka filmowa? I dlatego leciał motyw ET na koniec?
Czy dobrze zrozumiałem, że tegoroczne Oscary mają temat: muzyka filmowa? I dlatego leciał motyw ET na koniec?
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Liczyłem, że Tomek dostanie ale i Waltz dobrze zagrał, choć całkiem niedawno zdobył swojego pierwszego Oscara.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Jak na razie najśmieszniejszy wstęp oscarowy odkąd pamiętam.
Waltz - ok.