I o to właśnie mi chodzi. A po za tym ja prawdopodobnie znowu nie będe mógł przybyć, więc przynajmniej nie będę żałował, że mnie nie było.bladerunner20 pisze:Wawrzyńcu kochany wydaję mi się, że Desplat nie będzie miał czasu
3. Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
E leszcze, ale ja nie żartuję. Na serio są duże szanse żeby Hansu przyjechał. Podobnie jak i Joe. Shore mnie nie skopał, tylko posmyrał, a to duża różnica... 
No więc Wawrzyniec będziesz moim zdaniem żałował...
Bo nawet jak Hansa nie będzie to i tak mają zagrać koncert poświęcony Piratom z Karaibów. Prawa już mają, więc... 

No więc Wawrzyniec będziesz moim zdaniem żałował...

Why So Serious !?
Nie wierze w to, że Hans przyjdzie. Jest to bardzo mało prawdopodobne.Łukasz Wudarski pisze: No więc Wawrzyniec będziesz moim zdaniem żałował...Bo nawet jak Hansa nie będzie to i tak mają zagrać koncert poświęcony Piratom z Karaibów. Prawa już mają, więc...
Moją wadą jest to, że jestem dość ufny więc jednak zaufam Panu Łukaszowi Wudarskiemu

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E, koncert "Piratów" w czyimś innym wykonaniu to mnie nie interesuje. Tak samo jak chyba rok temu był "Matrix", ale też nie w wykonaniu Dona Davisa. A na takiego Dona Davisa, gdyby miał dać koncert to z wielką przyjemnością bym się wybrał, gdyż widziałem urywki koncertu z Hiszpani - cuuudowny!Łukasz Wudarski pisze:No więc Wawrzyniec będziesz moim zdaniem żałował...Bo nawet jak Hansa nie będzie to i tak mają zagrać koncert poświęcony Piratom z Karaibów. Prawa już mają, więc...
A Zimmer zamiast przyjeżdżać niech lepiej ten czas poświęci do jakiś dalszych filmowych projektów.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Koncert z Marixa był bardzo dobry, zresztą jeśli chodzi np o tempo, to było bardzo podobnie do koncertu zdaje się właśnie z Hiszpanii, którego fragmenty są na jutubie. A ja nie rozumiem co masz na myśli mówiąc "w wykonaniu Hansa", skoro on i tak nigdy nie dyryguje. No, chyba, ze chodzi o takie "szaleństwo" jak na koncercie Dreamworks
.
P.S. Jeśli ten post wydaje się złośliwy, to nie miałem takiego zamiaru

P.S. Jeśli ten post wydaje się złośliwy, to nie miałem takiego zamiaru

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To ja wiem, że Zimmer nie dryguje, ale mówiąc o koncercie nie miałbym nic przeciwko czemuś podobnemu jak ten koncert przed premierą trzeciej części "Pirates of the Caribbean". Linka zapodałem w tym innym festiwalowym poście. Możesz sobie zobaczyć i posłuchać
A po za tym Zimmer już dawał koncerty, jak chociażby w Gandawie. A i Jamesem Newtonem Howardem też coś tam grali:
http://www.youtube.com/watch?v=EI37AJ28Ew4
A po za tym jak już idę na koncert danego kompozytora to chciałbym tez na żywo ujrzeć tego kompozytora i zobaczyć go w akcji. Normalna rzecz.

http://www.youtube.com/watch?v=EI37AJ28Ew4
A po za tym jak już idę na koncert danego kompozytora to chciałbym tez na żywo ujrzeć tego kompozytora i zobaczyć go w akcji. Normalna rzecz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Mają prawa do muzyki kupione od Disneya. Tzn że mogą ją wykonać bez problemów. Czy orkiestracje zrobią tutaj w Polsce nasi spece, czy będzie to jakiś import nie wiem. Na pewno będzie to stało na wysokim poziomie (pewnie nawet wyższym niż wykonanie oryginalne, a kto wie czy nie będzie to też lepsze od prażan - jeśli np zagra to Aukso, albo Sinfonieta Cracovia).
Why So Serious !?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer