HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Agent
Zdobywca Oscara

Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)

#526 Post autor: Agent » czw lut 28, 2013 13:16 pm

Prometheus 8)

to tak jak ze Skyfall :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#527 Post autor: Wawrzyniec » czw lut 28, 2013 15:39 pm

Wiadomo trzeba jakoś emocje podkręcać. Ale nie ukrywam, że naprawdę awansował ten film to jednych najbardziej oczekiwanych przeze mnie projektów. Tak, tak możecie sobie dopisać dlaczego. :roll:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Agent
Zdobywca Oscara

#528 Post autor: Agent » czw lut 28, 2013 15:46 pm

Dla mnie bez muzyki Hansa i tak bylby to jeden z najbardziej oczekiwanych filmow roku 2013 :)
Choc musze przyznac, ciekawi mnie co Zimmer wymysli do MOS :)
Trzymam kciuki :) zarowno za film jak i muzyke :)

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#529 Post autor: Adam » czw lut 28, 2013 15:56 pm

Newman byłby tu też dobry 8)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#530 Post autor: kiedyśgrześ » czw lut 28, 2013 16:06 pm

chyba na plaster do tyłka Supermana :P Superman nie potrzebuje plastra bo jest Superman :P
Obrazek

Templar

#531 Post autor: Templar » czw lut 28, 2013 19:34 pm

A mnie ten Man of Steel filmowo w ogóle nie przekonuje i czuję, że będzie kupa. Popatrzyłem teraz jeszcze na scenarzystę, same kupy w jego CV, najlepsza rzecz to Batman Begins, ale to też słabe było, zdecydowanie najgorsza część z trylogii Nolana. Bardziej w sumie jestem ciekaw (i też bardziej na to liczę) Iron Mana 3, niby jeden scenarzysta debiutant, drugi, który jest też reżyserem - Shane Black - dawno już nic nie robił, ale parę dobrych rzeczy przed laty stworzył, także ciekawe co z tego wyjdzie :P

Templar

#532 Post autor: Templar » czw lut 28, 2013 20:26 pm

Blade to też słabizna, jedynka jeszcze ujdzie, ale dwójka i trójka to kupy. Dark City spoko, ale tam to, aż trzech scenarzystów było, z tych co robił sam to same kupy mniejsze lub większe. Man of Steel też robi sam, także czuję, że będzie kolejna kupa na jego koncie :P

A do pozostałych Batmanów to jest wymieniony tylko przy materiałach do scenariusza, także nic ciekawego :P

Mefisto

#533 Post autor: Mefisto » czw lut 28, 2013 20:27 pm

Templar pisze:Batman Begins, ale to też słabe było, zdecydowanie najgorsza część z trylogii Nolana.
Stasiu, nie pij już, bo głupoty walisz :mrgreen:

Templar

#534 Post autor: Templar » czw lut 28, 2013 20:33 pm

No ja tam nic ciekawego w BB nie widzę, straszna nuda, film ratuje jedynie Oldman i Neeson, bez nich to była kupa jak ostatni Superman. TDK i TDKR to filmy o niebo lepsze.

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#535 Post autor: Wojteł » czw lut 28, 2013 21:29 pm

Mefisto pisze:
Templar pisze:Batman Begins, ale to też słabe było, zdecydowanie najgorsza część z trylogii Nolana.
Stasiu, nie pij już, bo głupoty walisz :mrgreen:

SWEAR TO MEEEEEE
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Mefisto

#536 Post autor: Mefisto » czw lut 28, 2013 21:47 pm

Templar pisze:TDKR to filmy o niebo lepsze.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

patrzcie, jak się człowiek światły stacza na dno

Templar

#537 Post autor: Templar » czw lut 28, 2013 22:22 pm

Mefisto pisze:
Templar pisze:TDKR to filmy o niebo lepsze.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

patrzcie, jak się człowiek światły stacza na dno
Na dno to chyba Ty się staczasz, jeśli twierdzisz, że BB lepszy :lol:

Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

#538 Post autor: lis23 » czw lut 28, 2013 22:42 pm

Templar pisze:No ja tam nic ciekawego w BB nie widzę, straszna nuda, film ratuje jedynie Oldman i Neeson, bez nich to była kupa jak ostatni Superman. TDK i TDKR to filmy o niebo lepsze.
A to ciekawe, bo ja nie widzę nic ciekawego w TDKR - poza tym, że jest to najgorsza część trylogii i najgorszy film Nolana, ever
a BB to najlepszy Batman, jaki do tej pory powstał - najwięcej " Batmana w Batmanie ".
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Templar

#539 Post autor: Templar » czw lut 28, 2013 22:54 pm

To się uśmiałem, najgorszy film Nolana to jest właśnie BB i tam żadnego Batmana nie ma, Bale tam zagrał człowieka-drewno, który co jakiś czas wkłada sobie kij w dupę i na to jeszcze strój Batmana. W TDK też w sumie Bale był najgorszy ze wszystkich aktorów, ale tam to Ledger pozamiatał totalnie, że i tak film był najlepszy z całej trylogii. Dopiero w TDKR Bale porządnie zagrał i po raz pierwszy w tej serii kibicowałem Batmanowi :P

Mefisto

#540 Post autor: Mefisto » pt mar 01, 2013 00:16 am

Templar pisze:Na dno to chyba Ty się staczasz, jeśli twierdzisz, że BB lepszy :lol:
Oczywiście, że tak - gdzie tam masz takie durnoty jak te z TDKR czy nawet z TDK? Owszem, w dwójce jest Joker, który podnosi ogólny poziom filmu, ale nie oglądając się na postaci, to BB jest najbardziej spójny, logiczny i konsekwentny z całej trylogii, ergo najlepszy. Jeśli twierdzisz inaczej, to już tylko dobry psychiatra do polecenia mi został :P

Zablokowany