I moim zdaniem to była raczej gorzka ironia. Mogła powiedzieć równie dobrze (przerysowując) "które z nominowanych g****n dołączy..". Oczywiście wszyscy założyliście, że Kidmanka to idiotka..
Oscary 2011
- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

Wszystkie 3 ścieżki dostały Oscary więc w tym sensie się zgadza.
I moim zdaniem to była raczej gorzka ironia. Mogła powiedzieć równie dobrze (przerysowując) "które z nominowanych g****n dołączy..". Oczywiście wszyscy założyliście, że Kidmanka to idiotka..

Ostatnio zmieniony pn lut 28, 2011 12:54 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
						- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

Nie można siebie uważać za najmądrzejszego a resztę za bandę idiotów.Adam Krysiński pisze:Bucholc już mądruje![]()
Swoją drogą po tym newsie o przemeblowaniach i dopuszczeniu/przyciągnięciu "młodzieży" można się spodziewać różnych "ciekawych" wygranych w przyszłości.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
						No nie? Tak, jak zima kierowcówbladerunner pisze:jak co roku wyniki oskarów zaskoczyły użytkowników portalu filmmusic.pl
Przecie oni już dawno temu zrezygnowali z tego w kategoriach akorskichAdam Krysiński pisze:a tak z innej beczki to namieszali i pozmieniali te gale i dobrze.. tylko dlaczego w innych kategoriach potrafią wręczać stauetki ci co wygrali poprzednio, a w naszej kategorii tak nie ma? szkoda..
Ale to raczej nie jej winaAdam Krysiński pisze:fail to był tekst Kidmanowej
Powinni kategorię zmienić na "Best Loser"Mystery Man pisze: Myślałem, że w tym roku zmądrzeją![]()
A jaki to problem, jak miesiąc przed można z dobrym skutkiem wytypować 90%-95% zwycięzców, jak wszystko jest tak przewidywalne, że zwycięzców wybiera się z kluczaAdam Krysiński pisze:nie rozumiesz istoty problemuza chwilę będą o nagrodzonych wiedzieli tydzień przed
Coś czuję, że w tym roku brygadzie R-R mocno się dostanie od soundtrackowej społęczności

- Łukasz Wudarski
 - + Sergiusz Prokofiew +
 - Kontakt:

I co Pan Babuch od samego początku wiedział kto wygra... Muza słaba, ale moim zdaniem w filmie najciekawiej oddziaływała (ze stawki, no może jeszcze Rahman dawał radę i mojego prywatnego oskara za oddziaływanie w filmie dałbym Mozartowi z Madrasu). Powell jest dosyć sztampowy w filmie (choć przebojowy, ale nic nowego nie wnosi - nie żeby TSN coś tu przełamywał, ale jest tu więcej niuansów IMHO). Zimmer w filmie kiksuje, Desplat nie odgrywa niemal żadnej roli (Beethoven robi najważniejszą robotę). Wybór więc jest logiczny i nie ma się co zżymać znając gusta i kryteria akademii. Utyskiwac można że nie ma Ghost Writera czy Oceans, które są muzycznie o niebo ciekawsze od tych nominowanych kup.Łukasz Wudarski pisze:Muzyka Desplata nie gra dużej roli w filmie King's Speach, Beethoven to jest coś. Ale Desplat? Plumka se w tle. Jak wygra to z klucza. Moim zdanie The Social Network powinno zgarnąć tę nagrodę (jeśli bierzemy oddziaływanie w filmie).
Why So Serious !?
						- 
				bladerunner

to Incepcja nie działa w filmie na 5Łukasz Wudarski pisze:I co Pan Babuch od samego początku wiedział kto wygra... Muza słaba, ale moim zdaniem w filmie najciekawiej oddziaływała (ze stawki, no może jeszcze Rahman dawał radę i mojego prywatnego oskara za oddziaływanie w filmie dałbym Mozartowi z Madrasu). Powell jest dosyć sztampowy w filmie (choć przebojowy, ale nic nowego nie wnosi - nie żeby TSN coś tu przełamywał, ale jest tu więcej niuansów IMHO). Zimmer w filmie kiksuje, Desplat nie odgrywa niemal żadnej roli (Beethoven robi najważniejszą robotę). Wybór więc jest logiczny i nie ma się co zżymać znając gusta i kryteria akademii. Utyskiwac można że nie ma Ghost Writera czy Oceans, które są muzycznie o niebo ciekawsze od tych nominowanych kup.Łukasz Wudarski pisze:Muzyka Desplata nie gra dużej roli w filmie King's Speach, Beethoven to jest coś. Ale Desplat? Plumka se w tle. Jak wygra to z klucza. Moim zdanie The Social Network powinno zgarnąć tę nagrodę (jeśli bierzemy oddziaływanie w filmie).
- Łukasz Wudarski
 - + Sergiusz Prokofiew +
 - Kontakt:

- Wawrzyniec
 - Hans Zimmer
 - Kontakt:

Tak, najlepiej to niech podczas Oscarów nominowane będą te same score'y co podczas Cezarów 

A w ogóle Panowie to od wyników Akademii jestem bardziej zawiedziony poziomem tej dyskusji

P.S. Drogi Adamie za pomocą "kopiuj wklej" to nie jest żadna sztuka 100 razy coś tam napisać. Ja to chcę mieć na papierze i to napisane ręcznie

A w ogóle Panowie to od wyników Akademii jestem bardziej zawiedziony poziomem tej dyskusji
P.S. Drogi Adamie za pomocą "kopiuj wklej" to nie jest żadna sztuka 100 razy coś tam napisać. Ja to chcę mieć na papierze i to napisane ręcznie
#WinaHansa #IStandByDaenerys
						- Marek Łach
 - + Jerry Goldsmith +

- Wawrzyniec
 - Hans Zimmer
 - Kontakt:

- Marek Łach
 - + Jerry Goldsmith +