BRIAN TYLER - THOR 2: THE DARK WORLD (2013)
Re: BRIAN TYLER - THOR 2: THE DARK WORLD (2013)
bo Brajan sobie lubi chlapnąć
odsyłam do artykułu Ghostka i do ocen w reckach na świecie 
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
Czytałem i wciąż nie rozumiem dlaczego ktoś, kto nie lubi stylu Briana miałby zostać nawrócony przez akurat Thora i Irona.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
gadanie o stylu to uogólnienie związane z małą znajomością dyskografii
co wspólnego ze sobą ma np taka Diuna, Bug, Brake, Lazarus Project, Killing Room, NFS The Run czy John Dies At The End? kompletnie NIC. to diametralnie różne od siebie prace, każda w innym stylu, nic sie nie powtarza i każda ma inne zaskakujące rozwiązania. co innego gdy mówimy np o stylu Hornera - o tak, on w każdym scorze rżnie kilka poprzednich swoich prac często jota w jotę - tak, to jest styl i stale jest fragmentami to samo, czteronutowiec i te sprawy.. ale co innego w przypadku takiego Brajana - on nie ma żadnego stylu! to że akurat IM3 i Thor 2 są do siebie podobne, to akurat przypadek - z prostej przyczyny - jako jeden z nielicznych, albo jedyny w takim stopniu w hollywood, gra na swoich scorach na kilku instrumentach i umie to robić bardzo dobrze, więc wiadomo pewne zagrywki musza być z tego powodu, szczególnie w perkusji.
NO CD = NO SALE

2 przygoda z filmowym Thorem 2, tym razem po kinie 1 raz w domciu.. aż 4 lata trzeba było czekac, od Smoka, na taki epicki score.. przy Journey Into Asgard, Into Eternity i Escaping The Realm (w filmowej wersji!!!) popuściłem
NO CD = NO SALE
Już wyszło?Adam pisze: 2 przygoda z filmowym Thorem 2, tym razem po kinie 1 raz w domciu.. aż 4 lata trzeba było czekac, od Smoka, na taki epicki score.. przy Journey Into Asgard, Into Eternity i Escaping The Realm (w filmowej wersji!!!) popuściłemostatnio everything Brajan touches, turns to excitement

Dla tych, którzy nie zamierzają zaopatrzyć się w wydanie blu-ray - fragment reportażu z dyrygującym Brianem 
https://www.youtube.com/watch?v=2xRzfJ_yZl8
https://www.youtube.com/watch?v=2xRzfJ_yZl8

ponoć ten dokument trwa ponad 10 minut, ale jeszcze tego nie sprawdziłem organoleptycznie. ale jest merytorycznie, to najwazniejsze.
NO CD = NO SALE
4-5 minut max - taki czas podają w recenzjach wydania.Adam pisze:ponoć ten dokument trwa ponad 10 minut, ale jeszcze tego nie sprawdziłem organoleptycznie. ale jest merytorycznie, to najwazniejsze.

dajcie cynka jak wypłynie gdzie solo ten doc.
NO CD = NO SALE
oglądał ktoś ten cały materiał o muzyce z dodatków?
NO CD = NO SALE
A "przygoda w domciu", zrzut z menu płyty? Ty byłeś chyba pierwszym który oglądnął materiałAdam pisze:oglądał ktoś ten cały materiał o muzyce z dodatków?

to była przygoda z filmem a nie dodatkami, a screen z menu był z twita mistrzunia 
NO CD = NO SALE
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Oglądałem, całość trwa ok 5 min i Brajan głównie nawija o tematach.Adam pisze:oglądał ktoś ten cały materiał o muzyce z dodatków?
o słodki majestacie
wyszła kompletna sesja w m4a... <3
jednocześnie tydzień temu Brajan w wywiadzie dla Billboardu stwierdził na pytanie o jego ulubiony score, że to raczej jest Thor
jednocześnie tydzień temu Brajan w wywiadzie dla Billboardu stwierdził na pytanie o jego ulubiony score, że to raczej jest Thor
NO CD = NO SALE