Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
-
Adam
- Jan Borysewicz
no soryy

jak jakiś spam boot włazi i pyta o score z gry, a ma jak byk centymetr niżej dział muzyka z gier, to co miałem mu napisać?

odpisałem i przeniosłem do działu gry. jak ktoś jest ślepy to nie moja wina. a i do tego forum tutaj ten cytat nie pasuje, bo ja tematów nie mylę z tego co wiem

NO CD = NO SALE
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » pn lut 15, 2010 19:10 pm
Wawrzyniec pisze:Niby Ridley Scott twierdzi, że najlepiej mu się pracuje po flaszce,
To całkiem możliwe, bo ponoć po "flaszce" organizm alkoholika się "uspokaja".
P.S. Bucholc twój opis/przypis, czy jak to tam nazwać, mnie rozbraja

Mnie też...
Adam Krysiński pisze:jak ktoś jest ślepy to nie moja wina. a i do tego forum tutaj ten cytat nie pasuje, bo ja tematów nie mylę z tego co wiem

Widzisz, Adamie, porządek na forum nie dotyczy tylko mylenia tematów/grup, jak Ci się wydaje.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Adam
- Jan Borysewicz
ale pisząc go na innym forum to miałem na myśli tylko

NO CD = NO SALE
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » pn lut 15, 2010 19:17 pm
No ja wiem, że miałeś.. ale rzeczywistość jest inna.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
-
Kontakt:
autor: Łukasz Waligórski » wt lut 16, 2010 14:04 pm
Ogłoszenie programu Festiwalu przesunięto na 25 luty... czyli przyszły tydzień.
-
Adam
- Jan Borysewicz
Znów przesunięto ogłoszenie programu - na 4 marca (czwartek). Festiwal zacznie się dodatkowo o jeden dzień wcześniej i tym samym potrwa o ten jeden dzień dłużej. Wszystkie oficjalne informacje, szczegóły, powody, pojawią się dopiero 4 marca.
NO CD = NO SALE
-
Łukasz Waligórski
-
Kontakt:
autor: Łukasz Waligórski » wt lut 23, 2010 21:26 pm
A ja z kolei słyszałem, że termin ogłoszenia programu został przesunięty bezterminowo... 4 marca to naprawdę optymistyczny termin przy tym nawale pracy, który teraz ma KBF...
A Festiwal może sobie nawet trwać cały tydzień - mnie to nie przeszkadza. I tak w Krakowie mam zamiar spędzić właśnie cały tydzień i w końcu coś pozwiedzać. W ubiegłym roku byłem tam dwa razy i guzik widziałem

Ledwo na Kopiec się wdrapałem i tylko dlatego że mieszkałem w hotelu RMF właśnie na Kopcu
Tym razem punktem obowiązkowym zwiedzania będzie słynna kolekcja muzyki filmowej Adama Krysińskiego. Bilet już mam zamówiony

Ostatnio zmieniony wt lut 23, 2010 21:29 pm przez
Łukasz Waligórski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Adam
- Jan Borysewicz
mhm tego założyć nie można bo już "parę" razy przekładano, więc można znów przełożyć.. trzeba być cierpliwym, co zrobić

NO CD = NO SALE
-
Althazan
- + Georges Delerue +
autor: Althazan » wt lut 23, 2010 21:35 pm
Łukasz Waligórski pisze:Tym razem punktem obowiązkowym zwiedzania będzie słynna kolekcja muzyki filmowej Adama Krysińskiego. Bilet już mam zamówiony

Wow! Gdzie można kupić wejściówki? Też bym się załapał...

-
Adam
- Jan Borysewicz
Althazan ma takie szczęście że to ja muszę po lasach chodzić do Niego a nie On do mnie

A kolekcja jak kolekcja. Coś tam jest. Więcej nie będzie. Miałem na mysli pokazanie Joe'a i Taro. A jak mi znów nie dadzą urlopu to zwiedzanie będę miał ale w pracy...

NO CD = NO SALE
-
Łukasz Waligórski
-
Kontakt:
autor: Łukasz Waligórski » wt lut 23, 2010 22:04 pm
Adam Krysiński pisze:Althazan ma takie szczęście że to ja muszę po lasach chodzić do Niego a nie On do mnie

A kolekcja jak kolekcja. Coś tam jest. Więcej nie będzie. Miałem na mysli pokazanie Joe'a i Taro. A jak mi znów nie dadzą urlopu to zwiedzanie będę miał ale w pracy...

Oj Adam. Ja tam będę kilka dni przez 24h więc nawet po piwku wieczornym możemy się na półki z płytami popatrzeć

godziny pracy to żadna przeszkoda
Ja też jakieś płytki ze sobą tym razem wezmę więc pewnie coś do pokazania będę miał... chociaż nie wiem jak się z tym zabiorę

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » wt lut 23, 2010 22:07 pm
Na półki z Bajerful? hehe.. A na samą myśl, że Adam miałby dotykać mojego Steinera lub Friedhofera to mi się słabo robi..
-
Althazan
- + Georges Delerue +
autor: Althazan » wt lut 23, 2010 22:08 pm
Bucholc Krok pisze:Na półki z Bajerful? hehe.. A na samą myśl, że Adam miałby dotykać mojego Steinera lub Friedhofera to mi się słabo robi..
Powiedzmy szczerze: Adam chyba by ich nie za bardzo chciał dotykać...?

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » wt lut 23, 2010 22:18 pm
Może i słusznie, bo jeszcze by się nawrócił.

Z drugiej strony płyt z Bajerful i Papadens to ja nie mam.

Zresztą Adam i tak Wam nie udostępni swojej słynnej na cały kraj kolekcji disco-polo. Nie nastawiajcie się na te podpisane przez wszystkich artystów (oraz łatwe lale) "cacuszka".