3. Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
VPFreeMan
Asystent orkiestratora

#46 Post autor: VPFreeMan » pn lut 15, 2010 18:54 pm

Wawrzyniec pisze:P.S. Bucholc twój opis/przypis, czy jak to tam nazwać, mnie rozbraja :P :wink:
Nie tylko Ciebie :D :D I podobnie jak Bucholc myślałem że padnę jak przeczytałem tą (ba, już słynną :wink: ) kwestię na konkurencyjnym forum :D :D

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#47 Post autor: Adam » pn lut 15, 2010 18:56 pm

no soryy :) jak jakiś spam boot włazi i pyta o score z gry, a ma jak byk centymetr niżej dział muzyka z gier, to co miałem mu napisać? :P odpisałem i przeniosłem do działu gry. jak ktoś jest ślepy to nie moja wina. a i do tego forum tutaj ten cytat nie pasuje, bo ja tematów nie mylę z tego co wiem :lol:
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#48 Post autor: Bucholc Krok » pn lut 15, 2010 19:10 pm

Wawrzyniec pisze:Niby Ridley Scott twierdzi, że najlepiej mu się pracuje po flaszce,
To całkiem możliwe, bo ponoć po "flaszce" organizm alkoholika się "uspokaja". :)
P.S. Bucholc twój opis/przypis, czy jak to tam nazwać, mnie rozbraja :P :wink:
Mnie też... :D
Adam Krysiński pisze:jak ktoś jest ślepy to nie moja wina. a i do tego forum tutaj ten cytat nie pasuje, bo ja tematów nie mylę z tego co wiem :lol:
Widzisz, Adamie, porządek na forum nie dotyczy tylko mylenia tematów/grup, jak Ci się wydaje. :P :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#49 Post autor: Adam » pn lut 15, 2010 19:11 pm

ale pisząc go na innym forum to miałem na myśli tylko :P
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#50 Post autor: Bucholc Krok » pn lut 15, 2010 19:17 pm

No ja wiem, że miałeś.. ale rzeczywistość jest inna. :D
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Łukasz Waligórski
Początkujący orkiestrator
Kontakt:

#51 Post autor: Łukasz Waligórski » wt lut 16, 2010 14:04 pm

Ogłoszenie programu Festiwalu przesunięto na 25 luty... czyli przyszły tydzień.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#52 Post autor: Adam » wt lut 23, 2010 15:18 pm

Znów przesunięto ogłoszenie programu - na 4 marca (czwartek). Festiwal zacznie się dodatkowo o jeden dzień wcześniej i tym samym potrwa o ten jeden dzień dłużej. Wszystkie oficjalne informacje, szczegóły, powody, pojawią się dopiero 4 marca.
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Łukasz Waligórski
Kontakt:

#53 Post autor: Łukasz Waligórski » wt lut 23, 2010 21:26 pm

A ja z kolei słyszałem, że termin ogłoszenia programu został przesunięty bezterminowo... 4 marca to naprawdę optymistyczny termin przy tym nawale pracy, który teraz ma KBF...

A Festiwal może sobie nawet trwać cały tydzień - mnie to nie przeszkadza. I tak w Krakowie mam zamiar spędzić właśnie cały tydzień i w końcu coś pozwiedzać. W ubiegłym roku byłem tam dwa razy i guzik widziałem :lol: Ledwo na Kopiec się wdrapałem i tylko dlatego że mieszkałem w hotelu RMF właśnie na Kopcu :P

Tym razem punktem obowiązkowym zwiedzania będzie słynna kolekcja muzyki filmowej Adama Krysińskiego. Bilet już mam zamówiony :P
Ostatnio zmieniony wt lut 23, 2010 21:29 pm przez Łukasz Waligórski, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#54 Post autor: Adam » wt lut 23, 2010 21:29 pm

mhm tego założyć nie można bo już "parę" razy przekładano, więc można znów przełożyć.. trzeba być cierpliwym, co zrobić :)
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#55 Post autor: Althazan » wt lut 23, 2010 21:35 pm

Łukasz Waligórski pisze:Tym razem punktem obowiązkowym zwiedzania będzie słynna kolekcja muzyki filmowej Adama Krysińskiego. Bilet już mam zamówiony :P
Wow! Gdzie można kupić wejściówki? Też bym się załapał... ;)

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#56 Post autor: Adam » wt lut 23, 2010 21:36 pm

Althazan ma takie szczęście że to ja muszę po lasach chodzić do Niego a nie On do mnie :P A kolekcja jak kolekcja. Coś tam jest. Więcej nie będzie. Miałem na mysli pokazanie Joe'a i Taro. A jak mi znów nie dadzą urlopu to zwiedzanie będę miał ale w pracy... :?
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Łukasz Waligórski
Kontakt:

#57 Post autor: Łukasz Waligórski » wt lut 23, 2010 22:04 pm

Adam Krysiński pisze:Althazan ma takie szczęście że to ja muszę po lasach chodzić do Niego a nie On do mnie :P A kolekcja jak kolekcja. Coś tam jest. Więcej nie będzie. Miałem na mysli pokazanie Joe'a i Taro. A jak mi znów nie dadzą urlopu to zwiedzanie będę miał ale w pracy... :?
Oj Adam. Ja tam będę kilka dni przez 24h więc nawet po piwku wieczornym możemy się na półki z płytami popatrzeć :D godziny pracy to żadna przeszkoda :P

Ja też jakieś płytki ze sobą tym razem wezmę więc pewnie coś do pokazania będę miał... chociaż nie wiem jak się z tym zabiorę :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#58 Post autor: Bucholc Krok » wt lut 23, 2010 22:07 pm

Na półki z Bajerful? hehe.. A na samą myśl, że Adam miałby dotykać mojego Steinera lub Friedhofera to mi się słabo robi..

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#59 Post autor: Althazan » wt lut 23, 2010 22:08 pm

Bucholc Krok pisze:Na półki z Bajerful? hehe.. A na samą myśl, że Adam miałby dotykać mojego Steinera lub Friedhofera to mi się słabo robi..
Powiedzmy szczerze: Adam chyba by ich nie za bardzo chciał dotykać...? ;)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#60 Post autor: Bucholc Krok » wt lut 23, 2010 22:18 pm

Może i słusznie, bo jeszcze by się nawrócił. :)
Z drugiej strony płyt z Bajerful i Papadens to ja nie mam. :P Zresztą Adam i tak Wam nie udostępni swojej słynnej na cały kraj kolekcji disco-polo. Nie nastawiajcie się na te podpisane przez wszystkich artystów (oraz łatwe lale) "cacuszka". :P :D

ODPOWIEDZ