Nie mów, że robiłeś preordera?Adam pisze:Prajs, give my money back !!!
Suicide Squad (2016) - Steven Price
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: Suicide Squad (2016) - Steven Price

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
LOL A krzyczał na innych, że zamawiają bez słuchania i przed premierą. 

Heloł, chodziło o płyty z USA znacznie droższe niż u nas. Nic nie pisałem o naszych nowościach za 40 zł tylko o tym by kupować w PL bo u nas beda tylko poczekać trzeba. Mam voucher wiec wrzuciłem tez GoT 6 i The Walk, teraz muszę cos innego dobrać. Szkoda.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
W sam raz miejsce na Ben HuraAdam pisze:Mam voucher wiec wrzuciłem tez GoT 6 i The Walk, teraz muszę cos innego dobrać. Szkoda.
Film będzie nie lada kupą, co zwiastuje świetny score Beltramiego

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Zastanawiałem się czy nie zmienić stopki, bo teraz trochę fejlowo wygląda, szczególnie w tym temacie. Po prostu do tego scoru nie będę wracać w całości, oprócz pojedynczych utworów po dokładnej selekcji.
parę traków jest ok, ale całośc wg mnie przytłacza sieczka i łupanina. trailer wygląda na własnie coś takiego, ale z drugiej strony tam aż widać i czuć, że będzie pełno piosenek. nie ma tragedii, ale spodziewałem się czegoś znacznie bardziej ambitnego i bardziej orkiestrowego.
NO CD = NO SALE
Zawsze możesz sobie zmienić stopkę na "Stiwen Prajs, ale szajs".qnebra pisze:Zastanawiałem się czy nie zmienić stopki, bo teraz trochę fejlowo wygląda, szczególnie w tym temacie
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Boże tylko nie to
rozumiem że Steven musiał w końcu skomponować słaby score ale to bardzo boli że padło na film z nowym Jokerem. Czy mamy do czynienia z czymś tak samo słabym jak BvS czy jest troszkę lepiej? (bo chyba gorszego soundtracku nie da się stworzyć
)
"Te diabelskie autobusy nigdy nie zjawiają się wtedy, kiedy potrzeba, chyba że jadą w przeciwnym kierunku." - Raymond Chandler
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Na szczęście jest troszkę lepiej w przypadku SS, choć walka jest wyrównana. Hansa ratuje pierwszy utwór i motyw Wonder Woman, a Stevena kilka utworów z drugiej połowy. Jakby tak połączyć najgorsze fragmenty z obydwu tych scorów to wyszłoby dotknięcie piekielnego absolutu, rzecz tak zła jak tylko się da.Funky pisze:Czy mamy do czynienia z czymś tak samo słabym jak BvS czy jest troszkę lepiej? (bo chyba gorszego soundtracku nie da się stworzyć)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
czyli co? Price się skończył?Adam pisze:parę traków jest ok, ale całośc wg mnie przytłacza sieczka i łupanina.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- qnebra
- Zdobywca Oscara
The Hunt jest zbyt dobre by o tym mówić, a tu niestety. Masz ci los i tyle, oraz kolejny raz potwierdziło się że nie warto czekać na cokolwiek.Koper pisze:czyli co? Price się skończył?Adam pisze:parę traków jest ok, ale całośc wg mnie przytłacza sieczka i łupanina.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A może po prostu pewna współczesna blockbusterowa konwencja komiksowego kina wymaga od kompozytorów pisania takiej sieczki. Ja sam nie słuchałem, ale już widzę, że tutaj wieszacie psy na kompozytorze mimo, że we wszystkich dotychczasowych pracach pokazał, że ma talent i pomysły.
Może niestety te filmy skazane są na taką muzykę
I dobrze, że Hans opuścił to bagno i miejmy nadzieję, że słowa Stevena Spielberga szybko się spełnią i jak w przypadków westernów, ten superbohaterski gatunek padnie.
Przy czym na Suicide Squad dalej jako film czekam i nie przekreślam jeszcze score. Film wszystko zweryfikuje.
Może niestety te filmy skazane są na taką muzykę
Przy czym na Suicide Squad dalej jako film czekam i nie przekreślam jeszcze score. Film wszystko zweryfikuje.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Steve mimo wszystko ma spokojniejszy score od Hans'a
i mam wrażenie, że w filmie się dobrze sprawdzi.
Nuży łupanką strasznie, ale ta druga połowa daje nadzieje, że to co najgorsze w dużej ilości na cd, a w małej (procentowo) w filmie.
i mam wrażenie, że w filmie się dobrze sprawdzi.
Nuży łupanką strasznie, ale ta druga połowa daje nadzieje, że to co najgorsze w dużej ilości na cd, a w małej (procentowo) w filmie.