"Hannibal" - wybitny. Z "The Ring" się zgadzam.Tomek pisze: OK, Hannibal - znakomity, The Ring/The Ring 2 - bardzo dobre
a po co z jednej skrajności w drugą tak odrazu?Wawrzyniec pisze:A reakcja z "Prometeuszem" to zupełnie jakbym napisał, że najlepiej, aby za ten projekt wziął się Tyler Bates![]()
50 na 50Akurat Zimmer mógłby skomponować bardzo ciekawą ilustrację
BO? rzucasz frazesi na pewno byłby przy tym projekcie bardzo zmotywowany niż przy produkcjach Bruckheimera.
Pewnie Ciebie przykładem "Inception" nie przekonam.Adam Krysiński pisze:BO? rzucasz frazesi na pewno byłby przy tym projekcie bardzo zmotywowany niż przy produkcjach Bruckheimera.
Znowu "Inception".Adam Krysiński pisze:a ja sądzę że znów byśmy mieli 50 współkompozytorów.
Nie zgadzam się. Właśnie głównie bierze się za projekty przyjaciół, znajomych, czy też osób z którymi należy utrzymywać kontakty.Adam Krysiński pisze:Zimmer bierze tylko projekty przy których nie musi nic robić.
Czasem wyjątek zrobi dla reżyserów-przyjaciół.
Tak rozumując, to Spielberg nie lubi Zimmera, gdyż nigdy nie skomponował muzyki do jego filmu.Adam Krysiński pisze:A jak wiemy ze Scottem przyjaźni ni ma, bo od wieków nie pracują razem.
napisałem wyżej że robi wyjątki dla przyjaciół i Incepcja jest tego przykładem.Wawrzyniec pisze:Pewnie Ciebie przykładem "Inception" nie przekonam.
come on, Rango to kandydat do antymuz, nie wspominając o tym że robiło to 50 chłopa."Rango" Verbinskiego, z którym współpracował, czy też właśnie "Piraci" dla Bruckheimera, plus wiadomo od czasu do czasu jakaś animacja Dreamworksa, z którym też jest chyba związany.
to nie ma nic do rzeczy - stwierdziłem fakt że nie pracują razem od dobrych kilku lat.Adam Krysiński pisze:Tak rozumując, to Spielberg nie lubi Zimmera, gdyż nigdy nie skomponował muzyki do jego filmu.